Porkkanakeitto kookoksella ja inkiväärillä pääsiäispöytään

Porkkanakeitto kookoksella ja inkiväärillä

Keltainen ja oranssi ovat minusta ehdottomasti pääsiäisen värejä. Nin myös energian ja auringon. Varmaankin siksi tuli minulle heti pehmeä porkkanakeitto mieleen, kun suunnittelin jotain lämmintä pääsiäisen alkuruokiin. Kookosmaito pehmentää ja makeuttaa keittoa. Inkivääriä voisin lisätä nykyään mekein kaikkeen ruokaan ja tähänkin se sopii erinomaisesti.  Verso Härkäpapurouheseos tuo siihen proteiinia.

Porkkanakeitto kookoksella ja inkiväärillä

1 kg porkkanoita

1/2 dl Verso Härkäpapurouheseosta

1 valkosipulinkynsi

vettä

1 prk kookosmaitoa

1 kasvisliemikuutio

suolaa, pippuria, paprikajauhetta

pieni pala inkivääriä

  1. Kuori ja paloittele porkkanat.
  2. Käytä Verso Härkäpapurouheseos tehosekoittimessa tasaiseksi.
  3. Kuori ja silppua inkivääri.
  4. Lisää kasvisliemikuutio ja inkiväärisilppu veteen ja keitä porkkanat siinä pehmeiksi.
  5. Kaada ylimääräinen vesi pois.
  6. Soseuta sauvasekoittimella.
  7. Mausta ja lisää kookosmaito ja härkäpapurouheseos.
  8. Sekoita ja tarjoile.

Kaikki Härkiksestä ja muista Verson kotimaisista härkäpaputuotteista tekemäni reseptit löydät täältä.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *