Parasta kesässä

Parasta kesässä

Lautanen

OnkimassaParasta kesässä. Viimeiset pari päivää olen saanut nauttia kesän parhaudesta, merestä ja koko perheen seurasta. Ollaan vain nautiskeltu leppoisasta yhdessäolosta, hyvästä ruoasta, saarikävelyistä ja uskomattoman upeasta ja tyynestä kelistä. Eilinen ilta  istuttiin koko pitkä ilta ulkopöydän ääressä maagisessa auringonlaskussa. Grillattiin yhdessä ja nautittiin ihanista kesäruoista ja naurettiin niin monille hauskoille asioille, että lopulta vedet virtasivat silmistä.

Sain tyttärestä ja pojasta joogaseuraakin. Joogalla on aina mielenkiintoinen vaikutus saada päivät vaikuttamaan pidemmiltä. Kun jälkikasu kasvaa, on yhteinen aika harvinaisempaa ja siksi odotan aina niin innolla koko perheen saaressa oleilua. Silloin tehdään niitä kaikkia samoja asioita, joita ollaan tehty joka ikinen kesä. Lasten ollessa pieniä olimme koko kesät saaressa ja jokaisella on sinne niin vahva tunneside ja niin paljon muistoja, että päivät kuluvat nopeasti, eikä tekeminen helposti lopu.

Nyt taidan pujahtaa vielä pihalle keräämään iltapalamustikat ja nauttimaan kesäilla viimeisistä tunneista

hyvinvointi onnellisuus
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *

Kesäkurpitsapasta kana-avokadokastikkeella

Kesäkurpitsapasta kana-avokadokastikkeellamunakoisopastakana-avokadopastahärkäpapupastaavokadopastaPasta erilaisilla kastikkeilla on yksi maailman suosituimpia ruokia. Silti siitä voi aina vain kehitellä kiinnostavia versioita. Tämä pasta sisältää paljon ravinnerikkaita aineita, on erityisen täyttävä ja myös proteiinipitoinen… ja supermaukas!! Pastana toimii kevyempi (ja vhh) kesäkurpitsa ja pastakastikkeen proteiinit tulevat kanasta, avokadosta ja kotimaisesta härkäpapurouheseoksesta. Tämä annos meinaa viedä kielen mukanaan ja sopii lähes jokaiseen ruokavalioon, myös keliaakikoille. Kasvissyöjät voivat jättää kanan pois ja lisätä härkäpapujen määrää. Pehmeä kastike sopii myös perheen pienimmille.

Pidän paljon yhteistyöstä, jossa pääsen kehittelemään erilaisia reseptejä Verso Foodin tuotteista. Verso on kehitellyt härkäpavuista laadukkaan, ravinnerikkaan, ekologisen ja helposti käytettävän tuoteperheen. Aikaisempia härkäpapureseptejäni löytyy täältä.

Kesäkurpitsapasta kana-avokadokastikkeella

n. 400 g broilerin rintafileetä

4 avokadoa

puolikkaan sitruunan mehu

2 dl kermaa

2 valkospilin kynttä

n. 1 dl Verson härkäpapurouheseosta

suolaa ja pippuria

  1. Pilko kanat paloiksi ja hienonna valkosipuli ja paista pannulla.
  2. Murskaa kaksi avokadoa ja sekoita sitruunan mehu seokseen.
  3. Sekoita muussatut avokaadot pannulle kanoihin.
  4. Lisää pannulle kerma.
  5. Pilko kaksi avokadoa paloiksi ja lisää pannulle.
  6. Mausta suolalla ja pippurilla.

”Pasta” kesäkurpitsasta

2 keskikokoista kesäkurpitsaa

oliiviöljyä

suolaa ja pippuria

  1. Kuori kesäkurpitsat.
  2. Leikkaa juustohöylällä pitkittäin kesäkurpitsa suikaleiksi.
  3. Leikkaa suikaleista kapeita siivuja, vähän kuin spagetin muotoon.
  4. Paista pannulla runsaassa oliiviöljyssä n. 10 min ja mausta suolalla ja pippurilla.

*Yhteistyössä Verso Food

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *