Mango-ananas nice cream kookoksella – raikas pääsiäisjälkkäri
Kaupallinen yhteistyö: Verso Food Oy
Ihanan keväiset ilmat ovat jo täällä, eli nice creamit myös! Nice cream on sorbettimainen raikas herkku, joka on tehty vain jäisistä hedelmistä ja marjoista. Nice cream-makuja voi keksiä vaikka mitä, mutta tämä makuyhdistelmä on kestosuosikkini. Kauniin keltaisen värinsä puolesta se sopii myös hyvin juuri tähän pääsiäissesonkiin.
Blogista löytyy monia ihania makuidoita, kuten avokado-, suklaa– ja mustikka nice cream. Sorbettimainen herkku on todella helposti tehtävissä makeaksi jälkkäriksi, tai herkulliseksi aamupalaksi tai välipalaksi. Tämä mango-ananas nice cream sopii oikeastaan mihin tahansa.
Jääpaloja blendatessa kannattaa käyttää hieman nestettä, vaikka kermaista kookosmaitoa. Tykkään kookoksen pehmeästä mausta raikkaiden hedelmien kanssa. Mango on yksi lempihedelmistäni, ja onkin ihanaa, että nice creamissa hedelmien aito maku pääsee esille. Lisään yleensä joukkoon ja koristeeksi jotain rouskuteltavaa, kuten paahdettuja siemeniä, kookoshiutaleita tai granolaa. Verson protskupitoinen härkäpapugranola on koostumukseltaan ja maultaan juuri sopivaa nice creameihin.
Mango-ananas nice cream kookoksella
2 kypsää mangoa
1 banaani
Puolikas ananas
1,5 dl kookosmaitoa
1,5 dl Härkäpapugranolaa
- Pakasta hedelmiä vähintään neljä tuntia. Hedelmät kannattaa pilkkoa pieniksi paloiksi, jotta blendaaminen onnistuu helpommin. (Meillä on usein pakkasessa valmiina hedelmiä ja marjoja, joita käytän nice creameihin.)
- Sekoita blenderissä kookosmaito, jäiset hedelmäpalat sekä härkäpapugranola, kunnes nice cream on tasaista.
- Ripottele annoksen päälle Härkäpapugranolaa ja nauti jäisenä.