Mustikkainen nicecream granolalla (video-ohje)


 

TÄHÄN pimeään aikaan tarvitsen aina ylimääräistä piristystä liikunnan lisäämisellä. Alkuviikolla aloitin kuukauden voimajoogakurssin, joka tosiaankin tuntuu juuri nyt kaikkialla. Ja treenin jaksamiseksi taas tarvitsen ylimääräistä itseni palkitsemista uusilla terveellisillä herkuilla ; ) Välillä koko treeni sujuukin sen voimalla, että suunnittelen pian istahtavansa alas nautiskelemaan tätä jäisistä banaaneista ja mustikoista tehtyä nicecreamia, johon sekoitan lisää rouskuteltavuutta ja proteiinia kotimaisesta Verso härkäpapu granola karpalosta. Helppo ja jäätävän ihana herkku!
Tämä herkku on myös myrskyisten aamujen pelastus. Sitä voi hyvin tehdä ylimääräisen annoksen pakastimeen, jota ajattelemalla saa kummasti kiskaistua itsensä lämpimän peiton alta vaikka taivaalla loistavat tähdet ja ikkunat helisevät tuulesta. Villasukat jalkaan, nicecream pakkasesta kulhoon, granolat pinnalle ja ihana aamuhetki on valmis!! Ja tietysti nautiskelun kruunaa hyvä omatunto tämänkin herkun terveellisyydestä. Lisäsin nicecreamin sekaan myös baobabia extra-vitamiineiksi ja raikkaan hedelmäisen maun lisääjäksi.

 

Laktoositon
gluteeniton, viljaton
ei lisättyä sokeria
sopii myös vegaaneille
ja vaikka himosporttaajille
tai lastenjuhliin (vältä sokerihumalakaaos)
ja on tajuttoman hyvää!!
Olen niin innostunut yhteistyöstäni kotimaisen Verson kanssa, että aina oikein odotan seuraavaa torstaita ja Verso-postausta. Mielessä on jo pitkä lista uusia ideoita seuraaviksi viikoiksi. Edellisiä Verso-vinkkejäni olivat:

 

Seuraava Verso-postaus kotimaisista härkäpaputuotteista tulee taas ensi hernekeittopäivänä eli torstaina  ja videovinkki ensi kuussa.
Blogin videokanavahan löytyy täältä. Energistä torstaita!

 

 


Yhteistyössä Verso Food 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *