Omenaviinietikalla maustetut lehtikaalisipsit ja paahdetut ruusukaalit

Omenaviinietikalla maustetut lehtikaalisipsit

Lehtilaalisipsit

Viime päivinä minulla on ollut “täsmähimoja” iltanaposteluun; välillä on tehnyt mieli lehtikaalisipsejä ja välillä raikkaita granaattiomenansiemeniä ihan sellaisenaan – ja välillä molempia.

Eilen illalla paahdoin lehtikaalispsien kanssa omenaviinietikalla maustettuja ruusukaaleja, että sain napostelupellistä vähän ruokaisamman. Tosin ei tämäkään pelti meillä kauaa odotellut syöjiään. Näitä molempia on kiva myös maustaa aina vähän fiiliksen mukaan.

Terveelliset iltaherkut

Paahdetut ruusukaalit

Ruusukaaleja

Oliiviöljyä

Omenaviinietikkaa

Pippuria ja suolaa

Paprikajauhetta

1 rkl hunajaa

Hieman kiehuvaa vettä

Tuoretta timjamia

  1. Puhdista ruusukaaleista huonot lehdet ja kannat pois.
  2. Halkaise ruusukaalit ja asettele ne uunipellille leivinpaperin päälle.
  3. Hiero niihin oliiviöljyä.
  4. Pirskottele päälle omenavinietikkaa ja mausta.
  5. Paahda uunnissa 200 asteessa yhteensä n. 15 min.
  6. Sekoita hunaja kiehuvaan veteen ja levittele ruusukaaleille.

Omenaviinietikalla maustetut lehtikaalisipsit

Lehtikaalia

Oliiviöljy

Suolaa, pippuria

Omenaviinietikkaa

  1. Huuhtele lehtikaalit.
  2. Poista ruodot ja revi lehtikaalista sopivan kokoisia paloja.
  3. Hiero niihin oliiviöljyä ja pirskottele omenaviinietikkaa.
  4. Mausta.
  5. Paahda 200 asteisessa uunissa n. 7 min.
treeni-ja-ravinto reseptit gluteeniton kasvisruoka
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *