Näin tärkeää on riittävä veden juonti

Näin tärkeää on riittävä veden juonti

Kesällä tulee juotoa useimmiten enemmän vettä kuin talvella. Joskus sekin unohtuu. Mies  osti jo joululahjaksi koko perheelle liput eiliseen Metallican konserttiin. Siellä aika lähellä lavaa heiluessani mahtavan joukkoenergian tahdissa tajusin jossain vaiheessa juoneeni illan aikana  ihan liian vähän; automatkalla Hämeenlinnaan vettä ja kosnertissa lämppärien aikana yhden siiderin. Mitään mahdollisuuksia lähteä puikkelehtimaan juomapisteille ei enää ollut. Janon tunne korjaantui autossa nopeasti kookosvedellä. Samalla muistin, että joogaopettajamme Gabe on tehnyt aiheesta niin nokkelan ja hyödylliseen videon, että jaan sen teillekin. Se on simppeli ja oikeastaan pureutuu juuri niihin tärkeimpiin seikkoihin.

Riittävä veden juominen on tärkeää. Se auttaa pysymään terveenä ja virkeänä. Kaikki sen varmaan tietävät, mutta usein se unohtuu. On myös asiaan liittyviä väärinkäsityksiä, kuten se, että veden voi korvata vaikka kahvilla tai teellä, mikä on oikeasti ihan päinvastoin. Mutta annetaan Gaben esittää asia, kannattaa käyttää pari minuuttia ja katsoa video läpi. Virkeää päivää!

// The Power of Water, simple and important health tips by GabeYoga

I just came back from a two-hour  training, and realized that I drank far too little water during it. I remembered that our yoga teacher from Thailand retreat, Gabe has done a clever and useful video that I want to share with you, too. It is simple and points out the important tips. 
 
Drinking enough water is important. It helps to stay healthy and refreshed. Probably you know all about it, but forget often. Especially in the winter the need of water may not feel that important, when it is cold. Still it is. Also green tea can not be a substitute for water. But let´s give Gabe a couple of minute to explain why – and show us other good tips how to remember to drink enough water every day.

treeni-ja-ravinto kuiva-suu ravintoaineet uupumus
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *