Mehevät herkkusienihampurilaiset paholaisenhillolla
Kaupallinen yhteistyö: Verso Food
Muistatko viime kesän suositun reseptivideomme Härkis grillihampurilaisista? Kunnon hampurilaiset kuuluvat kesään. Grilliäkään ei aina tarvita, vaan ne voi hyvin tehdä vaikka kaupunkikeittiössä. Näissä tämän kesän vegehamppareissa on edelleen jättiherkkusienet ”sämpylöinä” ja Härkis pihvit, mutta paholaisenhillo ja sinihomejuusto tuovat nyt lisää ytyä makumaailmaan.
Voit toki korvata herkkusienet sämpylöillä tai vaikka ruisleivillä, mutta tällaisenaan tuhti hampurilainen sopii myös gluteenittomaan tai täysin viljattomaankin ruokavalioon.
Mehevät herkkusienihampurilaiset paholaisenhillolla
neljälle
1 pkt HÄRKIS® Original Pihvejä
8 jättiherkkusientä
cheddar-juustoa
sinihomejuustoa
paholaisenhilloa (resepti täällä)
1 pkt pekonia
2 tomaattia
1 punasipuli
1 maustekurkku
salaatinlehtiä
Lisukkeeksi bataatti- ja/tai porkkanaranskalaisia
- Leikkaa tomaatit, punasipuli, maustekurkku ja sinihomejuusto siivuiksi.
- Lämmitä HÄRKIS® Pihvit pannulla oliiviöljyssä tai mikrossa.
- Irrota herkkusienten jalat, hiero sieniin oliiviöljyä ja hiero pintaan suolaa ja vähän mustapippuria.
- Lorauta pannulle oliiviöljyä ja paista sieniä n. 3-5 minuuttia molemmin puolin niin, että ne eivät kuitenkaan tule liian pehmeiksi.
- Kokoa hampurilaiseksi: alimmaksi herkkusieni pohjaksi, päälle sinihomejuusto, salaatinlehti, kaksi tomaattisiivua, punasipulisiivu, HÄRKIS® Pihvi, cheddar-siivu, paholaisenhilloa, kaksi pekonia ja lopuksi toinen herkkusieni kanneksi.
Paljon lisää ruokainspiraatioita Härkiksestä ja muista Verson kotimaisista ekologisesti tuotetuista härkäpaputuotteista löydät täältä.