Marjaisat kanelimuffinssit (gluteeniton ja sokeriton herkku)

Kaupallinen yhteistyö: Verso Food Oy

Marjaisat kanelimuffinssit

Herkuttelu hyvässä seurassa oli tämänkin äitienpäivän tärkein ohjelmanumero. Meillä nautiskeltiin rennosti koko perheen kanssa, kun poikakin on tullut pitkän talven jälkeen vihdoin kotiin. Odotetuin vieras tulee myös kylään, nimittäin mummi. Vieraat ovat aina tervetulleita, mutta mummin kanssa voi ottaa ihanat pitkän ruokailun jälkeiset päiväunet sohvalla.

 

Herkuttelu terveellisillä makupaloilla on aina parasta. Nämä proteiinipitoiset muffinssit sopivat aamupalapöytään tai herkkuvälipalaksi.

Ihana kaneli ja raikkaat marjat on herkullinen makuyhdistelmä. Muffinssien rakenne on pehmeän suussasulava. Kannattaa laittaa testiin!

Muitakin terveellisiä leivonnaisreseptejä löytyy blogista paljon, kuten nämä minttuiset suklaakeksit, limejuustokakku sekä ihanat bliss ballsit.

Marjaisat kanelimuffinssit

10 kpl

3 kananmunaa

1 rkl mantelijauhoja

4 rkl HÄRKIS® Rouheseosta

1 rl chian siemeniä

banaani

1 tl kanelia

ripaus steviaa

(1 rkl psylliumia)

Päälle:

1 dl pakastemarjoja makusi mukaan (tässä mansikoita ja mustikoita)

1 rkl Härkäpapu Granolaa

1 tl hunajaa

1 tl kookosöljyä

  1. Jauha Härkis Rouheseos jauhoksi tehosekottimessa.
  2. Sekoita kulhossa keskenään jauhettu Härkis Rouheseos, mantelijauhot, chian siemenet, rikotut kananmunat, kaneli ja stevia, sekä psyllium (ei pakollinen).
  3. Muussaa banaani ja sekoita muiden aineiden joukkoon.
  4. Sekoita taikina kunnolla ja annostele muffinssivuokiin.
  5. Asettele muffinssien päälle pakastemarjoja ja granolaa.
  6. Sulata kookosöljy vesihauteessa nestemäiseksi ja sekoita siihen hunaja. Kaada muffinsien päälle.
  7. Paista uunissa 180 asteessa 15-20 minuuttia.
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *