Lumoava Kreikan saari Karpathos

Lumoava Kreikan saari KarpathosLumoava Kreikan saari KarpathosLumoava Kreikan saari KarpathosLumoava Kreikan saari KarpathosLumoava Kreikan saari KarpathosLumoava Kreikan saari KarpathosLumoava Kreikan saari Karpathos – voi minkä teit. Veit täysin sydämemme. Saimme työkiireet sellaiseen vaiheeseen, että niistä pääsi irrottautumaan hetkeksi, ja siirtämään osan mukaan otettaviksi.  Skannasimme pikaisella aikataululla syksyn viimeisiä matkoja Etelä-Euroopan lämpöön ja  nappasimme Apollon sivuilta äkkilähdön pahimman syystressin keskelle meille ihan tuntemattomalle Kreikan saarelle meille vieraana matkustusaikana.

Olemme ollet aivan ihastuksissamme saaren uskomattomaan luontoon, kauneuteen, lämpöön, ystävällisiin ja rentoihin ihmisiin ja tähän sesongin jälkeiseen hiljaisuuteen ja rauhaan. Ravintolat ja kaupat ovat edelleen auki ja ihmisiä on juuri sopivasti, merivesi on lämmintä ja kirkasta ja ilma parhaimmillaan.

Aikaisemmin kirjoittamani Hyvinvointibuusti lokakuuhun on alkanut hyvin, kun stressi, kiire ja väsymys jäivät Suomeen ja hyvä olo ja kiitollisuuden tunne vallanneet täällä mielen.

Lumoava Kreikan saari Karpathos – kuvina ja tunnelmina

Nyt arvostamme vielä tätä pikku paratiisia nauttimalla sen antimista, mutta parempaa esittelyä paikasta ja tunnelmista on vielä tulosssa vähän myöhemmin. Toivottavasti näistä kuvista välittyy edes hippasen valoa ja energiaa myös Suomen syksyyn.

Kommentit (2)
 1. Riittaliisa
  9.2.2020, 12:58

  Karpathos on kyllä ihana saari. Pari kertaa siellä on lomaa vietetty.

  1. inspirations
   27.2.2020, 17:24

   Karpathos oli ihan fantastinen! Oltiin siellä syksyllä ensimmäistä kertaa ja tekisi mieli mennä uudelleen. Se oli oikea hyvänolon paikka, ihanan rauhallinen ja kaunis ja silti oli juuri sopivasti lomatekemistä. Ihmisetkin olivat kaikkialla tosi ystävällisiä ja rentoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *