Loman luksusta on aamutreeni ja pitkä aamiainen

Aamutreeni ja pitkä aamiainen

Loman luksusta on hotelliaamiaiset. Kotona arjet starttaavat smoothiella, mutta matkoilla aamiaiset ovat oikeastaan brunsseja, joilla pärjää pitkään.

Rodoksen sporttihotellissa nautin todella paljon siitä, että kerrankin oli aikaa liikkua silloin kun se tuntui parhaalta ja kaikki mahdollisuudet siihen löytyivät helposti hotellin alueelta. Muutaman vuoden aikana olen harjoitellut aamuliikkujaksi ja siksi joka aamuinen jooga rauhallisella salilla tai rannan joogapaikassa ja sen perään kevyt salitreeni oli paras aloitus päivälle.

Aamutreeni ja pitkä aamiainen

Sen jälkeen istuttiin koko perhe aamiaisella nauttimassa auringosta, leppoisasta ympäristöstä ja monipuolisesta aamiaisesta. Notkuvista pöydistä poimin yleensä proteiinirikkaan annoksen kananmunaa, pekonia, juustoa ja kasviksia tai kreikkalaista jogurttia pähkinöillä, manteleilla ja paikallisella hunajalla. Jälkkäriksi annos makeita tuoreita hedelmiä.

Tämä oli myös ensimmäinen vierailemani hotelli, jossa ravintolan ovelle oli tehty pöytä kokonaisista, pestyistä hedelmistä, joita voi napata pari mukaan evääksi. Loistava idea! Hyvällä aamiaisella ja raikkaalla välipalalla jaksaakin illalliseen asti.

Kohteessa: Levante Beach Resort 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *