Leikkaa hiukset tänään tai huomenna – ne tuuhentuvat

Leikkaa hiukset tänään tai huomennaHiuksetKesäkuun uusi kuu oli 3.6. ja sen jälkeen alkoi nouseva kuu.

Leikkaa hiukset tänään tai huomenna – ne tuuhentuvat

Nyt nousevan kuun aikana ja erityisesti juuri tänään perjantaina ja huomenna lauantaina kannattaa leikata hiukset, mikäli haluaa niiden kasvavan jatkossa tuuheampina ja paksumpina. Riippuu tietysti kampauksesta, mutta tähän ei välttämättä tarvitse varata viime hetkellä kampaajan aikaa, vaan latvat voi tasoittaa ihan itsekin halutessaan.

Sama pätee muuten muihinkin ihokarvoihin, eli niitä ei välttämättä kannata leikata juuri tänään tai huomenna, koska niiden tuskin haluaa kasvavan entistä vahvempina jatkossa.

Hiusten leikkauksen lisäksi myös niiden  värjäys on hyvä hoitaa näinä päivinä, jolloin väri pysyy tavallista kestävämpänä ja pidempään.

Juliaana ja minä olemme noudattaneet kuukalenterin neuvoja hiusten leikkauksessa vasta pari kuukautta, mutta tällä kokemuksella voin ja sanoa että minusta ne tuntuvat toimivan. Kuukalenterin hyödyntämistä terveyden ja kauneuden hoidossa,  siivouksessa, puutarhanhoidossa, puiden kaadossa ja monessa muussa on hyödynnetty aikaisemmin paljonkin ja vieläkin esimerkiksi Keski-Euroopassa varsinkin pienemmissä kylissä on kuulemma ihan tavallista, että kampaamon seinältä voi löytyä kuukalenteri ja nämä päivät ovat kaikkein suosituimmat.

Tämän vuoden kuun vaiheet listasin aikaisemmin kuukalenteriksi täällä.

kauneus hiukset kampaukset
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *