Kuuma joulujuomavinkki: Spice & Apfel-toti omenan ja vaniljan mauissa

Kuuma joulujuomavinkki

Tämän ihanan raikkaan ja mausteisen lämpimän juoman ainesosia olisi vaikea arvata. Eikä vähiten siksi, että kaikki mieltävät varmasti Jägermeisterin ihan muuksi kuin jouluiseksi tai tunnelmalliseen hyggeilyyn sopivaksi drinksuksi.

Suosittelen kuitenkin kokeilemaan, koska vannoutuneena glögin juojana nostaisin tämän lämpimän juoman kivaksi vaihtoehdoksi ja ainakin perinteisen glögin rinnalle. Tätä on meillä tarjoilut marraskuusta asti monille ystäville ja poikkeuksetta drinksusta on pidetty paljon ja idea on napattu omiin talvijuomiin.

Siitä perinteisestä Jägeristä, joka muuten on maailman suosituin likööri,  ei tässä drinksussa olekaan kyse, vaan siitä on tehty uutuusjuomana miedompi ja joulun aikaankin sopivampi Jägermeister Spice. Sekin on  56 erilaisesta luonnollisesta yrtistä, mausteesta, kukinnosta, hedelmästä ja juuresta uutettu likööri, kuten alkuperäinen Jägerkin, mutta alkoholia on vähemmän (25%)  ja vaniljan ja kanelin makuja enemmän.

Spicessä voi maistaa myös aromikkaana tähtianista, inkivääriä, appelsiininkuorta ja kanelia. Tämä mausteinen juoma sopii hyvin hyggeilyyn, kuumiin totijuomiin ja kahvin tai teen aveciksi.

  

Spice & Apfel-toti on omenainen ja mausteilta tuoksuva juoma. Se valmistuu hetkessä ja yhtenä bonuksena on myös ihana tuoksu, joka leviää keittiöön, kun kattilassa kuumennetaan omppumehua ja mausteita.

Spice & Apfel-totikausi alkoi meillä jo Halloweenina, jolloin juomat koristeltiin pienillä hämppiksillä. Pikkujouluissa ja joulun aikaan parhaita koristeita ovat kanelitangot ja tähtianikset.

Spice & Apfel-toti

4 cl Jägermeister Spice

2 d kuumaa omenamehua (mikä tahansa edullinen tölkkimehu on ok)

  1. Kuumenna omenamehu kattilassa, lisää kanelitankoja ja tähtianiksia ja anna hautua hetki.
  2. Kaada laseihin pohjalle Jägermeister Spice ja päälle kuuma ja mausteinen omenamehu.  Koristele kaeneleilla ja tähtianiksilla.
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *