Joulun makuja smoothiessa

Kaupallinen yhteistyö: Verso Food Oy

Joulun makujakanelitanko

Ihanaa marraskuun alkua! Yksi vahvoja mielipiteitä jakava aihe taitaa olla kysymys siitä, milloin joulun vieton saa aloittaa. Olen itse (Juliaana siis) sitä mieltä, että joulustelun voi aloittaa heti kun maassa näkyy merkkejä lumesta. Olen tämän viikon Jyväskylässä poikaystäväni luona, ja täällä ohut lumikerros on ollut maassa jo jonkin aikaa. Jyväskylään saapuessani suuntasinkin heti ensimmäiseksi hakemaan kaupasta glögiä, pipareita ja sinihomejuustoa. Poikaystävän mielestä lokakuun loppu oli vielä liian aikaista jouluherkuille, mutta perustelen aikaista joulustelua sillä, että vietämme tänäkin vuonna suurimman osan joulukuusta Floridassa palmujen alla. Loogisesti ajateltuna joulun viettoa pitää silloin aikaistaa kuukaudella, eikö?

smoothiegranola

Tänään hänestäkin joulustelu oli sallittua, kun tein aamupalaksi herkullista smoothieta täynnä joulun makuja. Kuulemma marraskuu on jo yleisestikin hyväksyttävämpi aika aloittaa. Mausteisessa herkkuaamupalassa maistui jouluisasti kaneli ja kardemumma ja makuun  herkullista potkua antoi myös tuore inkivääri. Härkäpapugranola sopi täydellisesti smoothieen sekä makunsa että rapean koostumuksensa puolesta.

Löydät täältä blogin muutkin herkulliset härkäpapureseptit!

härkäpapugranolabanaani

Joulun makuja smoothiessa

Ainekset (2 annosta)

2
Kypsää banaania
3/4 dl
Mantelimaitoa
5 rkl
Härkäpapugranolaa (3 rkl smoothieen blenderiin, loput koristeluun)
1,5 tl
Kanelia (Jauhettua)
1 tl
Kardemummaa
1 rkl
Chia-siemeniä
Pieni pala tuoretta inkivääriä
10 min
{
AKTIIVINEN 10 min
PASSIIVINEN 0 min

Tee näin:

  1. Lisää blenderiin mantelimaito, banaanit paloiteltuina, 3 rkl Härkäpapugranolaa, kaneli, kardemumma, chia-siemenet ja inkivääri hienonnettuna.
  2. Sekoita ainekset blenderissä tasaiseksi.
  3. Kaada laseihin, ripottele päälle Härkäpapugranolaa ja koristele halutessasi kanelitangoilla.
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *