Hedelmäinen jälkiruokakulho kevään juhliin
*Kaupallinen yhteistyö Verso Food
Keväinen juhlafiilis ei synny onneksi vain ilmasta, vaan myös iloisesta asenteesta, keväisistä juhla-asuista ja tietysti tarjoiluista. Satoi tai paistoi, on keväisiin juhliin aina ihanaa loihtia jotain raikasta, värikästä, kaunista ja herkullista… sellaista, mistä tulee aurinko ja lämpö mieleen.
Herkuttelu kuuluu juhlaan, mutta myös juhlaruoka saa tuottaa hyvää oloa ilman sokerihumalaa tai ähkyä. Hedelmät virkistävät juhlapäivänä ja Verso Härkäpapu Granola tuo proteiinia ja hyvää energiaa annokseen.
Näyttävä jälkiruokapöydän kruunu on suuri hedelmäkulho josta jokainen voi itse ottaa lautaselle kauniilla kauhalla haluamansa kokoisen annoksen. Jos vieraita on paljon, voi toki hedelmäkulhojakin olla useita, ja aivan hyvin hieman erialaisia kaikki. Lautasetkin voivat olla boheemisti ja rennosti eri parisia.
Hedelmäkulhoja on helppo tehdä valmiiksi ja nostaa esille sitä mukaa, kun edelliset tyhjenevät. Jos kaikkia ei tule käytettyä, voi loput hurauttaa seuraavan aamun smoothieihin virkistämään juhlan jälkeistä päivää.
Hedelmäinen jälkiruokakulho
8-10 annosta
4 dl kuohukermaa
100 g mascarpone-juustoa
50 g kreikkalaista jogurttia
1 limen mehu
steviaa
minttua
Paljon hedelmiä oman maun mukaan. Tässä käytetty mango, 2 kiiviä, 2 nektariinia, 3 passionhedelmää, puolikas verigreippi, carambola ja muutama ananaskirsikka.
- Vatkaa kerma vaahdoksi, makeuta stevialla ja purista limetin mehut mukaan.
- Sekoita mascarpone ja kreikkalainen jogurtti sekaan ja lisää makeutusta ja limettiä tarpeen mukaan.
- Sekoita joukkoon puolet Verso Härkäpapu granolasta.
- Lusikoi mascarponevaahto suurehkoon astiaan.
- Pilko hedelmät ja asettele ne mascarponevaahdon päälle.
- Ripottele pinnalle loput granolat.
Paljon lisää ruokainsipiraatioita Verso härkäpaputuotteista juhliin ja arkiruokailuihin löydät täältä.
Hei! Niin kaunis resepti, että tein tätä kokeiluksi ennen meillä järjestettäviä ylioppilasjuhlia. Hyvää ja raikasta, juhlaresepteihin menee! Laitan vain vähän helpommin syötävät koristelut sitten buffapöytään, ehkä marjoja ja syötäviä orovokeita ja pieniä hedelmäpaloja. Kiitos kauniista resepteistä, täältä saa aina hyvät vinkit.
Hei, kiitos kivasta kommentistasi. Toivottavasti teillä oli onnistuneet juhlat!