Grillatut BBQ-Munakoisot Italian täytteillä
Ajattelin ensin nimeäväni tämän herkun tuoksun ja maun perustella Munakoiso-pizzaksi, mutta eihän se oikein pizzalta näytä. Idea on simppeli ja näyttävä ja täytteitä voi vaihdella helposti. Tänään ulkona oli taas niin kylmä, että valkosipulin tuoksuinen ja juustorikas uuniruoka oli täydellinen lämmittäjä pitkän lenkin jälkeen.
Kaupallinen yhteistyö: Verso Food
Munakoisosiivut sellaisenaan ovat helppoja ja hyviä, mutta tässä versiossa ne jätetään kiinni lehtipäähän viuhkamaiseksi tertuksi. Härkis on yllättävänkin täyttävää. Tämä kasvisannos on todella tuhti ja kahdesta täytetystä munakoisosta ja yhdestä Härkis-paketista riittää hyvin neljälle. BBQ Härkis tuo oman kivan mausteisen arominsa tähän gluteenittomaan kasvisannokseen.
Grillatut BBQ-Munakoisot Italian täytteillä
2 munakoisoa
3 tomaattia
2 mozzarellaa
1 paketti BBQ-Härkistä
juustoraaastetta
3 valkosipulin kynttä
oliiviöljyä
suolaa ja pippuria
- Siivuta kokonaiset munakoisot pitkittäin niin, että ne jäävät kiinni lehtipäästä.
- Asettele munakoisot uunivuoalle ja täytä mozzarella- ja tomaattisiivuilla, Härkis BB:lla ja hienonnetulla valkosipulilla
- Lurauta reilusti oliiviöljyä päälle
- Mausta sekä suolalla pippurilla
- Kypsennä 40 minuuttia 200 asteisessa uunissa (tai n. 30 min. grilliasetuksella)
Muita blogin reseptejä Verson ekologisesti tuotetuista Härkis- ja härkäpaputuotteista löydät täältä.