Energiaa tuovia asioita uuteen vuoteen

Energiaa tuovia asioita uuteen vuoteen

Terveiset Floridan länsirannikon kauniilta Sanibel-rannalta. Se on yksi niistä ihanista paikoista, joihin ollaan päästy tutustumaan. Ihan hienoa valkoista hiekkaa täynnä vaaleita simpukoita, kirkasta vettä, rentoja hippimäisiä värikkäitä puutaloja ja upeita isoja rantahuviloita vaikka kuinka paljon ihmeteltäväksi ja ihailtavaksi. Juliaana lötköttelemässä rantatuolissa Sanibelissä on minusta niin aidosti rento kuva, että sopi hyvin tämän postauksen ajatuksiini.

Tämän vuoden ensimmäisellä viikolla on ollut aikaa tuumailla alkanutta vuotta. Varsinaista uudenvuoden lupauslistaa en ajatellut tehdä, mutta ehkä olen enemmänkin pohtinut asioita, joihin haluan kiinnittää enemmän huomiota, joille haluaisin raivata lisää tilaa elämässäni tai joissa haluaisin kehittyä. Kaikkea ei tarvitse tehdä tänä vuonna. Pohdinnan tulos on enemmänkin suunnan tarkistus elämän tässä kohdassa.

Huomaan, että kaikki miettimäni asiat myös tuovat minulle lisää energiaa ja näin ollen edistävät hyvinvointia.

Energiaa tuovia asioita uuteen vuoteen

Haluan olla rehellinen itselleni ja avoin muille. Tehdä pääosin projekteja ja töitä joista saan enemmän energiaa kuin päinvastoin. Priorisoida terveyttä ja hyvinvointia. Jakaa edelleen omia inspiraatioitani, visuaalisia innostuksiani ja terveellisiä ruokainspiksiä ja poimia niitä muilta. Treenata säännöllisesti ja monipuolisesti. Aikatauluttaa vapaa-aikaani ja suunnitella mitä sillä oikeasti haluan tehdä. Säilyttää ja lisätä uteliaisuutta ja elämännälkää uusiin paikkoihin, ihmisiin ja asioihin. Nukkua tarpeeksi. Vaalia perhettä ja hyviä ystävyyssuhteita. Panostaa yhteistyöhön ja nostaa muiden intoa ja osaamista. Löytää jokaisesta päivästä sen tarkoitus ja opetus, miten tahansa pieni, suuri, ihana tai ikävä se onkaan. Haltioitua lasteni tekemisistä ja kehittyä heidän kanssaan. Arvostaa ja helliä hyvää ja pitkää parisuhdetta. Uskaltaa näyttää heikkouteni. Uppoutua taiteeseen käymällä näyttelyissä ja maalaamalla itse. Matkustaa. Viettää enemmän aikaa luonnossa ja saaristossa…

Lista kuulostaa kliseiseltä kerrallaan pulautettuna, ja ajattelinkin pikkuhiljaa käsitellä vähän enemmän sen sisältöjä, ainakin joitain niistä.

Hyvää ja energistä viikonloppua ♥.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *