Edullinen, söpö ja sopivan kokoinen lasipullovinkki

 Edullinen, söpö ja sopivan kokoinen lasipullovinkki

Juon vettä. Paljon, aina ja kaikkialla. Ruokakauppareissustakaan en yleensä selviä ilman veden hörppimistä. Jos olen pari tuntia ilman raikasta vettä, tunnen oloni väsähtäneeksi ja jotenkin nuhjuiseksi.

Muovipullot eivät ole kovin suositeltavia veden säilömiseen ja vakiutuiseen juomakäyttöön. Listallani on ollut jo aika monta kuukautta ostaa meille pari lasipulloa. Jotenkin kaikki eteen tulleet lasipullot ovat vain olleet liian isoja tai aika kalliita tai jotenkin muuten sellaisia, etten ole niihin tarttunut.

Nyt ihan sattumalta löysin juuri täydellisen kokoisen lasipullon, joka ei ole liian iso käsilaukkuunkaan, mutta johon mahtuu kuitenkin ihan tarpeeksi vettä treeneihinkin. Siinä on lisäksi söpö hailean pinkki silikonikuori ja -korkki.

Edullinen, söpö ja sopivan kokoinen lasipullovinkki

Ja hintakaan ei päätä huimannut lasipullovertailussa, n. 15 € /kpl. Vinkkinä (ei mainoksena) muillekin lasipullojen metsästäjille, että tämä löytö tupsahti eteeni H & M:n treenivaatteiden viereisellä hyllyllä. Sama löytyy myös nettikaupasta pinkkinä ja harmaana.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *