Beanit-salaatti mansikoilla ja lämpimällä vuohenjuustolla

Kaupallinen yhteistyö: Verso Food Oy

Beanit-salaattiMansikkasalaatti

Ihanaa sunnuntai-iltaa! Meidän kotonamme on harvoin hiljaista hetkeä. On ihanaa, kuinka kaikki kertovat innoissaan päivän tapahtumista ja nauravat huonoille vitseille. Neljä kovaäänistä aikuista keksii aina kiinnostavia puheenaiheita ja jaksaa innostua muiden jutuista.

Poikamme lähti takaisin Jenkkeihin talveksi yliopistoon ja pelaamaan jääkiekkoa, ja nyt myös mieheni on viikonlopun reissussa. On ollut ihanaa viettää tyttöviikonloppua Juliaanan kanssa. Ei sinänsä, että meillä olisi nyt yhtään sen enempää hiljaisia hetkiä. Oikeastaan tuntuu, että ei ehdi edes vessassa käydä kun on jo seuraava mielenkiintoinen juttu käynnissä. Kuitenkin talo täynnä naisenergiaa luo ihanan rauhallisen ja luovan ilmapiirin.

VuohenjuustosalaattiBeanit härkäpapusuikale

Eilen maalasimme yhdessä pitkästä aikaa. Levitimme alakerran lattian täyteen sanomalehtiä ja kaivoimme vanhat maalipurkit ja maalaustelineen esille. Kaikki taiteen tekeminen saa aikaan niin hyvän olon. Maalaaminen on todella meditatiivista, ja yhdessä vielä hauskempaa.

Maalausiltapäivän lomassa Juliaana teki todella herkulliset salaatit. Beanit-salaatti, paljon makeita mansikoita ja sulaa lämmintä vuohenjuustoa, nam. Beanit-salaatti oli todella reilu, mutta freesistä salaatista jää silti aina hyvä olo, eikä ollenkaan ähky. Rapea ja herkullinen paistettu Beanit sekä sula vuohenjuusto myös lämmittävät viilenevinä syysiltoina. Makeat mansikat pitävät kuitenkin vielä kesässä kiinni.

Lisää reseptejä Beanitistä, Härkiksestä ja muista ihanista härkäpaputuotteista löydät täältä.

beanitsalad

Beanit-salaatti makeilla mansikoilla ja lämpimällä vuohenjuustolla

Ainekset (2 annosta)

2 dl
Tuoreita mansikoita
1 pkt
Beanit Härkäpapusuikaleita
200 g
Vuohenjuustoa (Kuoretonta)
100 g
Kirsikkatomaatteja
100 g
Kurkkua
1
Avokado
Salaattisekoitusta makusi mukaan (Käytin tässä basilikaa, romaine-salaattia ja silmusalaattia)
Oliiviöljyä
Balsamico-kastiketta
Suolaa ja pippuria
20 min
{
AKTIIVINEN 15 min
PASSIIVINEN 5 min

Tee näin:

  1. Silppua salaatti pieneksi ja jaa kahdelle lautasille.
  2. Leikkaa kirsikkatomaatit kahtia, pilko avokado ja kuutioi kurkku ja jaa puoliksi annoksiin.
  3. Poista mansikoiden lehdet, leikkaa kahtia ja jaa lautasille.
  4. Paista Beanit härkäpapusuikaleita noin viisi minuuttia, kunnes pinta on rapea. Anna jäähtyä hetki ja asettele salaateille.
  5. Kaada sopivasti oman maun mukaan oliiviöljyä ja balsamico-kastiketta ja lisää ripaus suolaa ja pippuria.
  6. Paista vuohenjuustosiivuja noin viisi minuuttia, kunnes juusto alkaa sulamaan.
  7. Jaa sulaneet vuohenjuustot salaattiannosten päälle ja nauti lämpimänä.
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *