Avokadoa ja fetaa kasvisten ja broilerin jauhelihan kanssa

Avokadoa ja fetaa kasvisten ja broilerin jauhelihan kanssa
keto ruoka

Nopea arkiresepti on herkullinen ja terveellinen annos kasviksia, fetaa ja broilerin jauhelihaa. Minulla on jo jonkin aikaa ollut nyt päällä hirveä avokadohimo, johon annos on hyvä taltuttaja. Samoin kuin fetahimoon. Molemmat maut sopivat hyvin miedon broilerin kanssa ja nopein versio on broilerin jauheliha.

Ruskistin broiskun jauhelihan toisella pannulla ja samaan aikaan toisella runsaassa oliiviöljyssä munakoison ja suippopaprikan siivuina. Maustoin kaikki suolalla, pippurilla ja savupaprikalla. Muussasin 3 avokadoa haarukalla ja sekoitin niihin hieman suolaa ja pippuria, 2 valkosipulin kynttä ja 1 sitruunan mehun.

cooking

eggplant
Ladoin lautasille ensin öljyssä paistetut munakoisot ja paprikat ja päälle broiskun jauhelihat ja avokadotahnat sekä isot kimpaleet fetaa hieman rikottuna.

Aikaa meni noin 20 minuuttia ja annoksista tuli taas törkeen hyvät!! Avokadtahna on aina vaan yhtä ihanaa. Ja lisäksi päälle tuli hyvä olo, ei ähky, vaan juuri sopiva, kuten vähähiilarinen ruoka yleensäkkin. Täältä löydät lisää blogin vähähiilarisia päivällisideoita!

keto food
avokado

Avokadoa ja fetaa kasvisten ja broilerin jauhelihan kanssa

Ainekset (3 annosta)

400 g
Broilerin jauhelihaa
1
Munakoiso
1
Suippopaprika
Oliiviöljyä paistamiseen
Suolaa, pippuria, savupaprikaa
3
Avokadoa
2
Valkosipulinkynttä
1
Sitruunan mehu
150 g
Fetaa
20 min
{
AKTIIVINEN 10 min
PASSIIVINEN 10 min

Tee näin:

  1. Leikkaa munakoiso ja suippopaprika siivuiksi. Paista pannulla oliiviöljyssä.
  2. Ruskista toisella pannulla samaan aikaan broilerin jauheliha.
  3. Mausta molemmat pannulliset suolalla, pippurilla ja savupaprikalla.
  4. Muussaa avokadot haarukalla ja sekoita niiden joukkoon suolaa, pippuria, 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna ja 1 sitruunan mehu.
  5. Kokoa lautaselle annoksiksi paistetut munakoisot ja paprikat ja niiden päälle boilerin jauheliha, avokadotahna sekä isot fetakimpaleet.
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *