Aura-Vesimelonit on grillattava herkkujälkkäri
Tämä on minusta vuoden kauneinta aikaa. Luonto on vielä kirkkaan vehreä. Päivät ovat pitkiä ja päättyvät kultaiseen auringonlaskuun. Ruokakin on parasta ulkona nautittaessa. Ihan simppeleistä jutuista saa kesällä ihania herkkuja.
Makean ja suolaisen yhdistelmä on yleensä takuuvarma. Oletko jo kokeillut viime kesän girllihittiä, kevyesti grillattuja vesimelonisiivuja?
Suosittelen, ne ovat ihania ihan sellaisenaan… ja saavat vielä lisää kiinnostavuutta nokareesta Aura-juustoa (tai vastaavaa sinihometta) ja lorauksesta mansikka balsamikastiketta (tai vastaavaa makeaa balsamicoa). Ihana iltapala kesäiltaan, jonka kruunaa vielä lasillinen kylmää kuplivaa auringonlaskussa nautittavaksi.
Aura-Vesimelonit
2 vesimelonisiivua /henkilö
1 nokare Auraa jokaiselle siivulle
Mansikka Balsamikastiketta (löytyy ainakin täältä)
- Siivuta vesimeloni.
- Grillaa pari minuuttia molemmilta puolilta.
- Asettele lautaselle kylmän Auran kanssa.
- Lorauta päälle Mansikka Balsamikastiketta.