Appelsiinisuklaavaahto on ihanan raikas jälkiruoka
Usein siinä vaiheessa, kun päästään ruokailun jälkiruokaan asti, ei vatsassa ole todellakaan tilaa tuhdille jälkkärille ja kevyemmät ja raikkaammat herkut ovat parhaita.
Kaupallinen yhteistyö Verso Food
Tämä resepti sopii hyvin päättämään pitkänskin ruokailun. Appelsiinisuklaavaahto on makeaa ja raikasta ja tarpeeksi kevyttä.
Hyvää rakennetta, herkullista makua ja lisäksi terveellisiä ravintoaineita annokseen tulee kotimaisista härkäpavuista valmistetusta herkullisesta Verso Härkäpapugranola Karpalosta. Härkäpaputuotteet sopivat niin juhla- kuin arkiruokiin. Paljon lisää reseptejä löydät blogin reseptihakemistosta täältä.
Appelsiinisuklaavaahto on ihanan raikas jälkiruoka
300 g tummaa appelsiinsisuklaata
2 luomuappelsiinin raastettua kuorta
2 dl Verso Härkäpapugranola Karpaloa
1 granattiomena
4 dl kuohukermaa
hieman steviauutetta, hunjaa tai muuta makeutusta
2 dl turkkilaista jogurttia
- Vatkaa kerma ja sekoita siihen jogurtti ja makeutusaine
- Paloittele suklaa muoviseen astiaan ja sulata se mirkossa 10 sekuntin pätkissä välillä sekoittaen
- Lado ainekset kerroksittain
- Irrota granaattiomenan siemenet isossa kulhossa veden alla
- Raasta appelsiineista kuorta
- Koristele annokset granaattiomenen siemenillä ja appelsiininkuorilla