Kiinnitetty postaus

Yhteiset rentouttavat illat ovat saaneet uuden ulottuvuuden – kokemuksia Elisa Viihde Premiumista

Kaupallinen yhteistyö: Elisa

Kun illat syksyn tullen pimenevät, viettää meidän perhe yhä enemmän aikaa kotosalla. On ihanaa nauttia rentouttavasta ajasta sohvalla filtin alla. Olen myös kaivanut kynttilät esille ja laatinut listaa ohjelmista ja sarjoista, jotka haluan ehdottomasti katsoa syksyn aikana, joko yksin tai yhdessä perheen kanssa.

Jännimmät sarjat ja True Crime minulle, legendaariset leffat ja uutuudet Jaakolle, sekä sporttitarjonta meidän ihan koko perheelle. Yhteiset rentouttavat illat sohvalla ovat saaneet ihan uuden ulottuvuuden, kun keväällä hankimme Elisa Viihde Premiumin sekä meitä kiinnostavan kanavapaketin. Me halusimme rakentaa Elisa Viihde Premiumista meidän perheen näköisen kokonaisuuden, koska kaikilla meistä on vähän erilaiset suosikit. Ja sehän on tämän palvelun kanssa mahdollista, ja juuri se asia, miksi Elisa Viihde Premium meille valikoitui.

Teini hoiti asennuksen ja pääsimme heti nauttimaan viihdetarjonnasta

Elisa Viihde Premiumista löytyvät kaikki Tv-kanavat sekä maksuttomat sisältöpalvelut kuten Yle Areena ja YouTube. Näiden lisäksi meidän perhe nappasi vielä maksulliseksi mukaan HBO:n ja v Premium -kanavapaketin, jonka kautta saa katsottavaksi kaikki Elisa Viihde Viaplayn leffat ja sarjat ja jäätävän määrän urheilua. Kaikki nämä näkyvät nyt netin kautta ilman antenneja tai kaapeleita. Tämä mahdollistaa mm. sen, että Elisa Viihde Premium -boksin voi napata mukaan vaikka mökille. Ei tarvitse kuin toimivan nettiyhteyden.

Kaikki katsottava löytyy yhdestä paikasta.

Elisa Viihde Premiumin hankkiminen oli vaivatonta ja asennus meidän telkkariin kävi nopeasti. Ennen kuin olin ehtinyt ohjelappusta lukea, oli teinipoikamme jo hoitanut homman kuntoon muutamassa minuutissa, ja yhdistänyt piuhat telkkariin ja verkkoon. Voiko helpompaa olla! Ja sitten vaan nappasin kaukosäätimen käteen ja aloin nauttia lämpimässä kainalossa mielettömästä viihdetarjonnasta.

Kaikista parasta Elisa Viihde Premiumissa on ollut turhan skrollailun loppuminen

Kaikki katsottava löytyy yhdestä ja samasta paikasta, mikä on ihanan helppoa. Erityisesti arvostan hakutoimintoa, jonka kautta löydän nopeasti mieluista katsottavaa, ilman turhauttavaa skrollailua. Hakutoimintoon voi vaikkapa kirjoittaa yhden sanan (esim New York) ja haku näyttää kaikki TV-ohjelmat, sarjat, elokuvat ja dokkarit, jotka käsittelevät tätä aihetta.

On luksusta vetäytyä kiireisen päivän jälkeen katsomaan tallenteelta sitä omaa lempiohjelmaa.

Lisäksi olen hyödyntänyt kätevää tallennustoimintoa, joka mahdollistaa ohjelmien, sarjojen ja leffojen tallennuksen niin, että voin katsoa ne itselleni sopivaan aikaan, mainosten ohi kelaten. On luksusta vetäytyä kiireisen päivän jälkeen katsomaan tallenteelta sitä omaa lempiohjelmaa.

Meidän koko perhe on innokkaita penkkiurheilijoita

Meidän perhe rakastaa urheilua ja viikonloppuisin koko perheen saa yhteen sohvalle nauttimaan vaikkapa huippujalkapallosta tai koriksesta. On ihan parasta laittaa perheen kesken tulosveikkaus pystyyn, popparit tulille ja alkaa jännittää valioliigan futismatsia.

v Premium -kanavapaketilla pystyy nauttimaan huimasta määrästä urheilua. Me ollaan katsottu mm. Englannin valioliigaa, NHL:ää, Formula1:stä ja koripallon Euroliigaa. Perheen yhteiset suosikkilajit ovat koripallo ja jalkapallo, joita katsotaan koko porukalla.

Olen tykännyt myös siitä, että nyt kun ollaan taas päästy matkustelemaan, voi Elisa Viihteen tarjontaa seurata myös vaikkapa oman kännykän tai tabletin kautta. Matkoille olen myös ladannut Elisa Viihde Viaplaysta sarjoja ja leffoja offline-tilaan, jolloin niitä voi katsoa vaikkapa lentokoneessa, junassa tai ulkomailla, silloin kun verkkoa ei ole tai sitä ei halua käyttää.

Minulle TV:n katsominen on ensisijaisesti rentoutumista ja yhdessäoloa

Nautin myös siitä, että voin ihan omassa rauhassa uppoutua johonkin jännittävään sarjaan ja heittää aivot narikkaan. Halloween-viikonloppuna päätin pitää oikein oman elokuva- ja sarjamaratonin ja katsoinkin putkeen Dokumenttielokuvat The Family I Had, joka kertoo kammottavan surullisesta tosirikostapauksesta erään perheen sisällä, sekä kauhuklassikon The Conjuring (Kirottu), joka on saanut myös kriitikoilta hyvät arvostelut.

Elisa Viihde Viaplaysta löytyy niin leffoja kuin sarjojakin. Olen todella pitänyt  myös sen kotimaisesta sarja- ja elokuvatarjonnasta. Kotimaiset alkuperäissarjat kuten Mies joka kuoli, Poikani Joel sekä Sijainen ovat olleet todella koukuttavia ja hyviä. Tyttären kanssa yhdessä seuraamme sairaalasarjoja kuten The Good Doctor, Chicago Med ja New Amsterdam, joiden uudet kaudet näkee Elisa Viihde Viaplaylta jenkkitahtiin.

Palveluun tulee jatkuvasti uutta sisältöä kuten jenkkileffoja, pohjoismaisia sarjoja ja kotimaisia alkuperäissarjoja. Syyslomamatkalle latasin off line-tilaan katsottavaksi 80-luvun klassikon, Paluun Eedeniin sekä muutaman True Crime -dokkarin. True Crimen ystäville Elisa Viihde Viaplayssa on todella laajasti valikoimaa Ghislane Maxwellista, Mansonin Bloodlineen sekä The Lost Flightiin ja The Kevin Caseen.

Elisa Viihde Premiumin saa nyt kätevänä pakettitarjouksena

Voin suositella Elisa Viihde Premiumia sellaiselle, joka arvostaa TV:n katsomisessa helppoutta ja monipuolisuutta – kaikki katsottava löytyy yhdestä paikasta. Yhdellä kaukosäätimellä pääsee nopeasti katsomaan niin Tv-ohjelmia, Yle Areenaa, YouTubea, sarjoja, leffoja, dokkareita kuin urheiluakin. Palvelu on mielestäni hyvä myös siksi, että koko perhe löytää taatusti sen kautta mieluisaa seurattavaa.

Tällä hetkellä on voimassa penkkiurheilijoille ohittamaton pakettitarjous, jossa Elisa Viihde Premiumin + v Premium -kanavapaketin saa erittäin hyvään yhteishintaan. Katso mitä kaikkea pakettiin kuuluu ja lunasta tarjous tämän linkin kautta.

On ihanaa, kun tietää, ettei pimeinä syysiltoina tule todellakaan olemaan tylsää, vaan aina löytyy mieluista katsottavaa jokaiseen hetkeen!

<3 Anna

hyvinvointi perhe
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *