Viikko Italiassa! – Treeniloma starttaa

Huomenna aamulla on startti kohti Italiaa! Niin ihanaa, tätä on odotettu. Määränpäämme on samassa paikassa, kuin viime vuonnakin tähän aikaan, eli keskellä Italiaa, henkeäsalpaavan upean Toscanan maaseudulla. Suomesta lähtee reilut 30 ihmistä asiakkaaksemme treenaamaan, joogaamaan, nauttimaan Italian antimista ja hyvästä seurasta.

On siis keväisen, jo hyvissä ajoin loppuunmyydyn, My Body&Balancen hyvinvointimatkan aika. Mukana on myös vajaa kymmenen staffin jäsentä, jotka huolehtivat siitä, että asiakkaamme saavat herkullista, mutta terveellistä ruokaa, viihtyvät viiden tähden villallamme, sekä saavat tietysti huippuhyvää valmennusta vähintään kolmesti päivässä(halutessaan useamminkin.

Tämä on mulle työmatka, joka ei tunnu työltä. Jos haluat seurata, mitä matkallamme tapahtuu, niin tule mukaan instagramiin @ansaivo

Päivittelen stooreihin kuulumisia ja sattumuksia viikon treeni- ja hyvinvointireissultamme. Myös blogiin kirjoittelen reissun etenemisestä. Seuraava vastaava lomahan on lokakuussa Maggiore-järvellä (myös Italiassa) ja sinne on vielä muutamia paikkoja jäljellä.

Ja tässä huomista odotellessa voin fiilistellä viime vuoden parhailla paloilla.

 

Ihanaa viikonloppua!

<3 Anna

treeni-ja-ravinto elamantapa
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *