Kiinnitetty postaus

Uusi Alumiiniton Magnesium -Deo ”Rouva hikitakuun” testissä

Kaupallinen yhteistyö: NIVEA

Minulla on ollut käytössä NIVEAn deodorantteja niin kauan kuin muistan. Olen ollut tyytyväinen siihen, että voin luottaa raikkaaseen tunteeseen koko päivän, myös treenien aikana.

Minun käytössäni deodorantti ei pääse vähällä, olen nimittäin varsinainen hikilinko. MyBnB Live -yhteisössä treenejä vetäessä olen saanut myös lempinimen ”Rouva hikitakuu” – pitämieni hikisten treenien kunniaksi. Olen lempinimestä ylpeä! Mutta haluan kuitenkin hikoilla raikkaasti. Lisäksi haluan, että kainaloissani käyttämäni tuote on hellävarainen.

Kun sain testiin uuden NIVEA Magnesium Dry deodorantin, joka ei sisällä lainkaan alumiinia tai alkoholia, innostuin, mutta samalla halusin selvittää: voiko luonnollinen deo olla yhtä tehokas? Alumiinittomuus kuulostaa hellävaraisen hyvältä, mutta en ole deodorantin suhteen valmis kompromisseihin.

Testissä NIVEA Magnesium Dry deodorantti

Jätin normaalisti käyttämäni NIVEA Dry Fresh deon kylppärin kaappiin ja päätin aloittaa testijakson Magnesium Dry:lla. Magnesium Dry deossa aktiiviaineena on luonnon omaa mineraali, magnesium, jonka ominaisuuksiin kuuluu kosteuden imeminen itseensä. Luonnollisen alumiinittoman deon suositushinta on 3,75€.

Magnesium Dry deo on täysin uusi patentoitu innovaatio, ja ensimmäistä kertaa tarjolla on siis alumiiniton tuote, joka lupaa suojata myös hikoilua vastaan. Perinteinen deodoranttihan suojaa vain hajuja vastaan ja antiperspirantti (jossa on yleensä alumiinia) suojaa myös itse hikoilua vastaan.

Alumiiniton deo ja #hikitakuu

Testijakson alussa olin varovaisen toiveikas. Tuoksu on hyvä! Yhtä hennon raikas kuin aiemminkin käyttämässäni NIVEA deossa. En voi töissä käyttää kovin hajustettuja tuotteita ja siksi mieto tuoksu sopii minulle erinomaisesti.

Ensimmäisenä testipäivänä nuuhkin kainaloitani tietoisena siitä, että luottodeoni on tosiaan siellä kylppärin kaapissa. Päivään mahtui palavereita ja jumppaa sekä ulkoilua – normaaleja arkipuuhiani, joissa usein hiki irtoaa. Magnesium Dry kuitenkin pitää! Kainalot pysyvät kuivina ja minä hyvän tuoksuisena.

Olen ihmisenä sellainen, että jos löydän jokin itselleni sopivan tuotteen (oli sitten kyseessä ruoka, kosmetiikka tai vaikka puhelinmerkki) en sitä hevillä tohdi vaihtaa. Tälle uudelle deodorantille halusin kuitenkin antaa mahdollisuuden: olisihan tuotteen alumiinittomuus ja alkoholittomuus, sekä hoitava koostumus kokeilemisen arvoisia.

Luonnollinen, mutta tehokas

Viikko kuluu ja kainalot tykkäävät – minäkin tykkään. Jotenkin silti vähän yllätyin, että NIVEA Magnesium Dry todella pitää, mitä lupaa. Ehkä ajattelin turhaan, että luonnollisuus on pois tehosta. Raikkaus ja puhtauden tunne kuitenkin säilyvät aamusta iltaan!

Parin viikon jälkeen Magnesium Dry deo on minulla edelleen päivittäisessä käytössä. Tästä tulee uusi luottotuotteeni. Voin huoletta heittää taukojumpan kesken työpäivän, eikä minun tarvitse miettiä deodorantin toimivuutta. Samalla mietin, että oman teini-ikäisen tyttäreni kainaloihin alumiiniton ja alkoholiton vaihtoehto voisi myös olla hyvä ratkaisu. Tuotteesta on muuten saatavilla myös miehille oma versionsa.

Alumiinia vai ei?

Vaikka alumiinisuola on joillekin se ainoa oikea tapa ehkäistä hikoilua, kannattaa luonollisempaakin vaihtoehtoa kokeilla. Ehkä sitä on tietämättäänkin käyttänyt jatkuvasti liian tujuja tuotteita.

Itse vaikutuin siitä, miten nykyaikaisella tuotekehityksellä voidaan aikaansaada luonnollisempia vaihtoehtoja. NIVEAn tutkijat huomasivat ensin, että yhdistettynä kasviperäisiin rasvahappoihin, magnesiumilla voi olla antiperspirantin tehokkuus.

Lopulta tutkittuaan yli 2000 erilaista teknologiaa ja 600 erilaista magnesium- koostumusta sekä tehtyään 2000 hikoilukoetta ja 30 kliinistä kuumahuonetutkimusta(tällaiseen olisi ollut hauska osallistua!!), NIVEAn tutkijat löysivät tehokkaan magnesium-koostumuksen, joka ehkäisee hikoilua ilman alumiinisuolaa. Luonnollisen tehokasta!

Voin suositella siis NIVEA Magnesium deota luonnollisena vaihtoehtona pysyä raikkaana ja pitää kainalot kuivana – kovassakin menossa! Ovatko alumiinittomat deot sinulle tuttuja?

<3 Anna

P.s. 25 prosenttia roll-on-pakkauksen lasista on kierrätyslasia. Roll-on-pakkaus voidaan myös kierrättää kokonaan käytön jälkeen.

Tuu someen @ansaivo

Lue myös edellinen postaukseni: Kysy siskoilta – PMS, lapsettomuushoidot, (esi)vaihdevuodet – HORMONIT!

kauneus ihonhoito ihonhoitotuotteet kysy-treenista-ja-ravinnosta
Kommentit (4)
 1. aarya aarya
  16.2.2021, 11:10

  Hello

 2. Minullakin oli suuret odotukset tälle, mutta jouduin pettymään. Kainalot kutisivat heti laittamisen jälkeen ja pitkin päivää. Kainalot olivat myös epämiellyttävän kosteat. Dödö alkoi pettämään iltaa kohden. Eli aion jatkossakin käyttää Doven Invisible Dry -antiperspiranttia. Myös 18v. tyttäreni totesi samaa. Mutta ehkä teinin ensidödöksi ok alumiinittomuuden vuoksi.

  1. annasaivosalmi
   1.3.2021, 14:46

   Moikka! Onpa ikävää, ettei deo siulla toiminut. Mä olen ollut nyt onnellinen Magnesiumin käyttäjä, enkä ole kaivannut ”tujumpaa tavaraa”. Tuota kutinaa en ole havainnut lainkaan. Tässäkin olemme näköjään yksilöitä ja kokeilemalla löytyy itselleen paras vaihtoehto.
   Anna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *