Kiinnitetty postaus

Paras jalkavoide kuiville jaloille ja halkeileville kantapäille – Ei enää jalkahäpeää!

Kaupallinen yhteistyö: Salvequick

Keväällä testasin ensimmäisen kerran Salvequick Foot Rescue -jalkavoidetta kuiviin ja halkeileviin kantapäihini sekä sitkeisiin jalkapohjan kovettumiin. Sain kahdessa viikossa uskomattoman hyviä tuloksia. Korppujaloistani tuli pehmeät ja sileät ilman mitään muita toimenpiteitä. Nyt syksyllä tuli tarve taas uusia Salvequick-kuuri.

Häpesin jalkojani ja varpaitani

Jalkateräni ovat aina olleet heikko kohtani. En ole kärsinyt oikeastaan koskaan vammoista tai kivuista, paitsi juuri jalkaterissä ja nilkoissa. Kantapäävaivat sekä nilkkavaivat ovat laittaneet minut pitkille juoksutauoille ja lääkäriin.

Lisäksi olen aina jotenkin häpeillyt jalkojani ja erityisesti varpaitani. Minulla on “koukkuvarpaat” (peritty isältä), lättäjalka sekä vaivaisenluun alku, joka todennäköisesti iän myötä pahenee, kuten äidillänikin.

Lättäjälka on ilmeisesti ollut suurimpana syynä nilkkavaivoihini muokaten jalan asentoa sekä sitä, miten askellan. Lättäjalka on myös aiheuttanut sitkeät kovettumat juuri tiettyihin paikkoihin päkiän aluetta. Lisäksi jalkapohjieni iho halkeilee helposti, varsinkin kantapäistä ja jalkaterän ulkosyrjästä.

Joskus olen jopa vältellyt sandaaleita tai jalkojeni näyttämistä, koska pidän niitä jotenkin outoina. No, ovathan ne aika hassun näköiset! Olen kuitenkin lopulta tullut siihen tulokseen, että turhaan häpeilen jalkojani, ei niiden nyt tarvitsekaan olla se kaunein kehon osa, enkä voi mitään sille, etä varpaani ovat koukussa ja jalkaholvi on lysähtänyt.

Nykyisin jumppaan instavideoillani useimmiten paljain jaloin. Sitäpaitsi hyvin kosteutettuna, terveenä ja hoidettuna kaikki jalat ovat kauniita!

Jalat kaipaavat tehohoitoa

Jalkahoidossa en ole käynyt lähes vuoteen, vaikka ennen koronaa kävin yleensä pari kertaa vuodessa. Syksyn tullen huomasin, että jalat kaipaavat taas kipeästi kosteutusta. Päätin uusia kahden viikon Salvequick Foot Rescue -hoidon, koska keväällä opin, että se todellakin riittää.

Salvequick Foot Rescue All in One on todellinen tehovoide. Se kosteuttaa ja korjaa ihoa sekä pehmentää koviakin jalkapohjia. Tuotetta suositellaan käyttämään kahdesti päivässä, aamuin ja illoin, parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Jo muutaman käyttökerran jälkeen eron voi huomata sekä silmillä että tunnustelemalla. Kantapäiden kraaterit umpeutuvat ja iho pehmenee huomattavasti. Kahden viikon kuluttua muutos on jo selkeä. Jalat ovat kuin jalkahoitajan jäljiltä! Salvequick jalkarasva auttaa muuten myös jalkasieneen ja pahaan hajuun eli todellinen All in One -tuote.

Salvequick Foot Rescue kokemuksia

Lähtötilanteessa kantapäissäni, jalkapohjan ulkosyrjässä sekä päkiässä oli selkeää kuivuutta ja halkeamaa. Jalkapohjien iho myös tuntui todella karhealta ja jäi usein sukkiin kiinni. Edellisviikon turvesauna oli jättänyt ilkeät mustat vanat pahimpiin kovettumakohtiin.

Kuva napattu 30. syyskuuta ennen Salvequick-hoidon aloittamista.

Aloin levittää Salvequick Foot Rescue All in One Creamia jalkoihin illalla ennen nukkumaanmenoa. Tämän jälkeen vedin vielä sukat yöksi jalkaan, koska jalkani palelevat helposti ja ajattelin, että näin myös voiden imeytyy tehokkaammin. Joinakin päivinä lisäsin voidetta myös aamuisin. Käyttöohjeessa voidetta suositellaan levitettäväksi kaksi kertaa päivässä.

Tulokset olivat kahdessa viikossa täysin samaa luokkaa kuin keväällä. Ilman mitää muita toimenpiteitä kovettumat olivat pehmenneet, jalkapohjat silminnähden sileät ja hyvin kosteutetut. Halkeamat olivat poissa. Kaupan päälle sain vielä hyväntuoksuiset jalat. Salvequick Foot Rescue on siis lupaustensa veroinen jalkavoide kovettumille.

Kuva napattu lokakuun puolessa välissä, tuotteen kahden viikon säännöllisen käytön jälkeen.

En ole vielä löytänyt yhtä tehokasta jalkavoidetta!

En ole löytänyt yhtä tehokkaan hellävaraista jalkarasvaa kuiville jaoilleni kuin tämä. Salvequick todella tekee, mitä lupaa ja vielä nopeassa ajassa. Jalkojen ihosta tulee kaunis eikä kantapäiden halkeamista tarvitse enää kärsiä. Myös juokseminen helpottuu, koska päkiän kovettuma on pehmentynyt. Siksi voin suositella voidetta todella lämpimästi myös muille!

HUOM! Saan tarjota blogini lukijoilleni mahdollisuutta testata Salvequick Foot Rescue All in One Creamia edulliseen hintaan.

Etukoodilla ANNAS saat voiteen Yliopiston Apteekin verkkokaupasta ya.fi -20%:n alennuksella. Tilaa siis oma jalkavoide kuiville jaloille heti, sillä alekoodi on voimassa vain 15.11. asti.

<3 Anna

Lue myös edellinen postaukseni: Vähennä stressiä – Mutta miten ihmeessä?

Tuu someen: @ansaivo

kauneus jalkasieni ihonhoito ihonhoitotuotteet
Kommentit (12)
 1. Hei, kuulostaa lupaavalta tuotteelta omille ongelmajaloillenikin! Onko hajustettu? INCIstä en tuoksua löydä, mutta kerroit sen tuoksuvan hyvältä. Itse en hajustetta kaipaisi.

  1. annasaivosalmi
   28.10.2020, 15:06

   Moi, on kyllä erinomainen tuote! Toimii todella. Tuoksu on mieto ja kuvailisin sitä raikkaaksi. Tuossa sitä nuuhkuttelin ja sanoisin, että ehkä aavistuksen mentholia/minttua? Mutta ei kovin vahva kyllä. Tämä vie muuten myös pahan hajun jaloista.T. Anna

 2. Tämäpä sattui, just eilen pohdin että mitähän jalkavoidetta seuraavaksi kokeilisi. Tässäpä vastaus, mainoksen uhrina tilaan tuotteen. Montaa on jo kokeiltu, jospa tässä ois vastaisku kantapäille.

  1. annasaivosalmi
   2.11.2020, 09:12

   Moikka! Suosittelen kokeilemaan. Hämmästyttävän tehokas tuote 🙂
   Anna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *