Miten kävi #treenaakokokirja -kesähaasteen?

Kesän alussa haastoin Teidät treenaamaan ”Treenaa Kotona 10,20 tai 30 -minuuttia” (Tammi) kirjani läpi. Ilahduttavan moni lähti mukaan haasteeseen. Olen saanut lukuisia viestejä instaan, ja olette myös käyttäneet hashtagiä #treenaakokokirja omissa treenipäivityksissänne viestittämään, että ”täällä todella treenataan”!

Niin siistiä! Ihanaa, että olette olleet mukana.

Otin tietysti myös itse haasteen vastaan. Vähän jännitin, että ehdinkö tehdä kaikki kirjan treenit, koska olimme niin paljon reissussa kesän aikana, kunnes huomasin, että nämä treenithän sopivat aivan loistavasti reissussa tehtäviksi! Sen kummempia välineitä ei tarvita, eikää aikaakaan juuri nimeksikään.

#treenaakokokirja – Jes!

Kirjan 25 treeniä tuli siis tehtyä kokonaan tai soveltaen kesän aikana läpi. En tehnyt treenejä järjestyksessä, mutta tiedän, että osa teistä teki. Mulla oli kirja mukana mökillä. Siellä treenejä oli helppo tehdä mökin pihalla ja laiturilla. Lempparijumppa-aikani oli aamuisin. Sain miehenkin mukaan varsinkin circuitteihin.

Kannoin kirjan myös kolmen viikon reissullemme Kreikkaan. Siellä tuli tehtyä kirjasta useampikin treeni, niin kahvakuulaa, kuin kehonpainoakin. 3 x 7min AMRAP:n tein itseasiassa Kreikassa kaksikin kertaa hotellin punttisalilla (jossa oli ihanan viileää).

Otin myös kesäkuussa moniin ulkotreeniryhmieni treeneihin kirjan treenejä osaksi päivän harjoitusta. Tehtiin esimerkiksi kirjan 5-10 minuutin treenejä lämmittelyinä. esim kympistä ykköseen treeni ja 10 minuutin AMRAP toimii loistavina lämmittelyinä porukan kanssa. Kesän MyBnB:n hyvinvointiviikonlopulla Houtskarissa vedin taas yhtenä treeninä HIIT 50/10:n.

On pakko sanoa, että kyllä huomaa, että kesän aikana on jumpattu säännöllisesti. Tämä haaste oli just sopivan vaativa, mutta kuitenkin rento.

Raskain ja suosikki

Raskain treeni oli mielestäni ehdottomasti Pyramidikuula! Puskin sen Kreikassa läpi, mutta huh, se olit tiukka. Väänsin treeniä varmaan yli tunnin. Kun on tottunut siihen, että kirjat treenit on nopeita ja hetkessä tehtyjä, tuntui tuo treeni suhteettoman raskaalta. Mutta voittajaolo oli treenin päätyttyä!

Suurimman osan kirjan treeneistä tein kuitenkin täällä meillä kotona; aamujumppana, lounasjumppana tai illalla ennen saunaa. Joskus yhdistelin pari tai kolmekin lyhyttä treeniä putkeen. Toisinaan 5 minuuttia riitti.

Mutta arvatkaapa mitä? Olen tosi tyytyväinen, että jumppasin koko kirjan kesän aikana läpi(ja tiedän, että niin teki moni muukin). Omat suosikkitreenini, joita haluaa jatkossakin tehdä löytyivät helposti.

Mun suosikkeja kirjassa ovat:

  • kympistä ykköseen
  • 10 minuutin AMRAP
  • Nopea villasukkatreeni
  • Core jumppapallolla
  • EMOM 4×5 minuuttia
  • Pakaratreeni
  • HIIT 50/10
  • 3x 7minuutin AMRAP
  • ja ehdottomasti myös HIIT: 20+20+20

Olitko mukana haasteessa? Saitko kaikki treenit tehtyä? Mikä/mitkä oli sun suosikkeja? Mikä treeni oli raskain/inhokki?

Olispa mukava kuulla, miten haasteen kanssa kävi ja tietysti, jos teillä olisi intoa johonkin toiseen kirjaan liittyvään haasteeseen.

Jos sulla ei muuten vielä ole mun kirjaa, saat sen nyt todella edulliseen kampanjahintaan 19,90€ (Norm 26€) Adlibrikseltä. Hinta SISÄLTÄÄ postikulut. Kampanjahinta voimassa vain tästä linkistä.

Energiaa loppuviikkoon!

<3 Anna

Lue myös edellinen postaukseni: Sporttisen rennot työvaatteet ja Must Have -huppari.

kauneus
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *