Kiinnitetty postaus

Mikä on paras yövoide? – Testivoittaja selvisi vasta aamulla

Kaupallinen yhteistyö: NIVEA

Olen yövoidefriikki. Itseasiassa käytän yövoidetta usein päivisinkin, jos ihoni on erityisen kuiva. Useimmat yökäyttöön suunnitellut voiteet tuntuvat olevan erityisen ravitsevia, kosteuttavia ja hoitavia, ja näitä vaikutuksia kuivuuteen taipuva ihoni kaipaa.

Vaikka kehomme lepää yöllä, ovat nukutut tunnit ihomme vilkkaimman uusiutumisen aikaa. Illalla kasvoille levitetyn yövoiteen ainesosat saavat yöllä imeytyä rauhassa, kun iho on vastaanottavaisimmillaan, ja tuloksena ovat aamulla virkeät ja levänneen näköiset kasvot.

Halusin testata erilaisille ihotyypeille kehitettyjä NIVEA:n yövoiteita. Oma suosikkini selvisi vasta aamulla herätessä!

Valitse yövoide oikein ihotyyppisi mukaan

Oman ihotyypin tunnistaminen on keskeistä ennen yövoiteen valintaa. Kannattaa pohtia mm sitä, onko oma iho erityisen kuiva, joiltain osin rasvoittuva tai ehkä erityisen herkkä.

Oma ihoni on alkanut iän myötä vaatia yhä enemmän kosteutusta. Hyvin kevyet voiteet eivät siksi riitä. Haluan silti, ettei aamulla peilistä katso raskaat silmäpussit liian tömäkän yövoiteen jäljiltä.

Testissä neljä yövoidetta

Kaikissa testaamissani NIVEA Q10 Power -tuotteissa Q10 -koentsyymi on fermentoidussa muodossa, joten se on 100% identtistä ihon oman Q10:n kanssa. Q10 antaa iholle energiaa taistella luonnollisesti ikääntymisen muutoksia vastaan. NIVEA Q10 -sarjan tuotteet ovat hellävaraisia, edullisia, mutta tehokkaita klassikkotuotteita. Testaamani tuotteet eroavat lisättyjen vaikuttavien ainesosien sekä tuoksun osalta. Ne on myös kehitetty erilaisille ihotyypeille.

Normaalin ihon Q10 -yövoide – kiinteyttää ja silottaa

NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle + Firming on normaalin ja sekatyyppisen ihon yövoide, joka sisältää fermentoidun Q10:n lisäksi kreatiinia ja dekspantenolia, joka nopeuttaa ihosolujen uusiutumista yöllä. Kesäaikaan, jolloin iho ei ole aivan niin kuiva, tämä voide on tuonut itselleni toivottuja ja riittäviä tuloksia.

Iho on yön jälkeen levänneen ja virkistyneen oloinen. Säännöllisesti käytettynä voide myös silottaa juonteita. Ilmojen kylmettyä syksyn myötä jäin kaipaamaan vielä kosteuttavampaa ja ravitsevampaa voidetta.

Kuivan ihon Q10 -yövoide ravitsee luomuarganöljyllä

Tähän kuivan ja erittäin kuivan ihon NIVEA Extra Nourishing -yövoiteeseen on lisätty hoitavaa luomuviljeltyä arganöljyä. Voide kosteuttaa ihoa todella tehokkaasti, kuitenkin siten, ettei ihon pinta jää rasvaisen tuntuiseksi.

Syksyn tullen ilma kylmenee ja ihoa kuivattavat lämmitykset kytkeytyvät päälle. Ihoni kaipaa nyt selkeästi enemmän kosteutusta, ja tämä yövoide täyttää ihoni tarpeet. Voiteen koostumus on miellyttävän täyteläinen ja se imeytyy erittäin hyvin. Aamulla iho on hehkeä ja hoidetun näköinen sekä samettisen pehmeä. Yövoide, joka todella hoitaa hommansa sinä aikana, kun minä nukun!

Voiteen tunnistaa kultareunuksesta pakkauksen yläosassa ja minä annankin lisäplussaa ekslusiivisesta ja kauniista pakkauksesta.

Testivoittaja!

Kuivan ihon NIVEA Q10 Power Extra Nourishing -voiteet tunnistaa kultareunaisesta pakkauksesta. Testivoittaja!

Pampering Oil – öljy parantaa kosteustasapainoa ja hemmottelee

Viimeaikojen suosikkituotteeni Q10 Power Pampering Oil on todellinen monikäyttö-öljy. Käytän sitä eniten Glow Up -tuotteena, eli levitän tipan öljyä aamulla kasvoille, erityisesti poskipäille, nenänvarteen ja otsalle, jolloin tuloksena on terve hehku.

Tätä testiä varten kokeilin lisätä luomuarganöljyä sisältävää hemmottelevaa öljyä pari tippaa normaalille iholle kehitellyn yövoiteen joukkoon. Tuloksena oli kuivahkoa ihoani pehmentävä ja kosteuttava kombo. Lopputulos oli itseasiassa hyvin samankaltainen kuin testivoittajayövoiteen kohdalla.

Öljyn etu on siinä, että sitä voi käyttää moneen tarkoitukseen: 3-4 tippaa riittää kosteuttavaksi tehonaamioksi. Jos siis käytössä on hieman kevyempi yövoide, voi öljyn hankkia tilanteita varten, jolloin iho kaipaa erityistä hoivaa ja hemmottelua tai Glow-boostia.

Herkän ihon Sensitive Q10 -yövoide – vähentää punotusta

Herkän ihon Sensitive -tuotteita löytyy NIVEA:n valikoimista useita. Hajusteettomuus on monen suomalaisnaisen ehdoton vaatimus, jotta iho ei ärtyisi. Herkän ihon Sensitive Q10 -yövoide rauhoittaa silloin, kun ihoni on joutunut kohtaamaan rasitusta kuten vaikkapa lämpötilavaihteluita (kylmä viima/sauna) tai stressiä.

Sensitive yövoiteessa oleva lakritsijuuriuute vähentää ihon punoitusta ehkäisten tulehduksia ja voide sopii myös couperosaan taipuvalle iholle. Illalla levitetty voide rauhoittaa kasvojen ihoa yön aikana samalla kun aktiiviainesosat toimivat ikääntymistä vastaan.

Itse en osaisi mennä unille ilman yövoidetta. Yövoiteen valintaan kannattaa käyttää hieman aikaa ja ainakin selvittää ihotyyppinsä ennen voiteen valintaa. Minun oma suosikkini erottui muiden joukosta edukseen erityisesti aamulla herätessä.

Käytätkö sinä yövoidetta? Minkälainen on sinun mielestäsi paras yövoide?

<3 Anna

P.s. NIVEA-tuotteita myyvät päivittäistavarakaupat kuten Prisma, K-Citymarketit, Tokmannit, Sokokset ja Stockmann. Ja huom! Tokmannilla NIVEA Q10 kasvotuotteet -40% tarjouksessa 13.9. asti.

Tuu someen @ansaivo ja lue myös edellinen postaukseni: Siivoton koti – epäjärjestystä päässä

kauneus ihonhoito ikaantyva-iho ihonhoitotuotteet
Kommentit (2)
  1. Postaukseen liittymätön kysymys, mutta mikä on tuo täydellinen nude-kynsilakka kynsissäsi?

    1. annasaivosalmi
      9.9.2020, 07:35

      Moikka! Ai kiitos, tää on kyllä aivan ihana sävy. Mulla on kynsissä geelilakkaus, mutta en muista tuota sävyn numeroa, koska se laitettiin liikkeessä. Käyn noin neljän viikon välein hoidattamassa kynnet. Ihan parasta, koska itse en saa kynsiä lakattua ja pidettyä siisteinä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *