Määmatka Pohjois-Italiassa

Terkkuja Italiasta, tarkemmin ihan pohjoisesta, melkein Sveitsin rajalta, Maggiore -järven rannalta. Olen täällä valmentamassa My Body & Balancen hyvinvointimatkalla. Mukana on joukko naisia, joiden kanssa olemme treenanneet, nauttineet ja rentoutuneet neljä päivää. Nyt jengi vaihtuu ja toinen porukka ”määmatkalaisia” saapuu paikalle. Tällä kertaa mukana on myös miehiä.

Keväällä olin samanmoisella matkalla Toscanassa. Olemme taas vuokranneet porukallemme oman villan (Villa San Remiggio) ja täytyy kyllä sanoa, että paikka on täydellinen, suorastaan uskomattoman kaunis.

Villan makuuhuoneiden ikkunasta avautuu jylhät maisemat Maggiore-järvelle sekä vuorille. Villa on vanha ja upeasti sisustettu ja se sijaitsee Verbanian alueella, Intran ja Pallanzan välimaastossa. Villan puutarha on oiva paikka treeneille.  Smallstoren Salla ja Mari hoitavat ruokapuolen, ja olemme jo saaneet nauttia ihanista herkuista.

Kuva Pauliina Vesterinen

Treenejä ja rentoilua

Aamun aloitamme lenkillä pitkin järven rannan tietä ja ohitamme pari kuvankaunista pientä kylää. Aamupäivällä treenaamme bootcampeissä lihaskuntoa ja iltapäivällä vuorossa on coretreeni sekä joogaa, venyttelyä ja kehonhuoltoa. Päivisin on aikaa tepastella läheiseen kylään ostoksille tai istuskelemaan kahviloihin. Minä ja PT/My Body&Balancen omistaja Tiina ohjaamme Bootcampit ja Heli kehonhuollot sekä joogat.

Tiina, Salla ja Mari

Villallamme saapuu myös hieroja, joka tarjoaa hemmotteluhetkiä asiakkaillemme. Maisemia ei voi lakata ihastelemasta ja seura on mitä parhainta. Kaikkiin ohjattuihin treeneihin osallistuminen on vapaaehtoista, ja aamulla saa toki nukkua pitkään, jos ei halua lähteä lenkille.

On ollut ihana huomata, miten tänne on tultu hakemaan omaa aikaa, rauhoittumista, liikettä ja rentoutumista, sopivassa suhteessa. Määmatkailu on ollut viimeaikoina otsikoissa, eikä suotta. Yhä useampi lähtee hyvinvointimatkoille hakemaan hyvää oloa liikunnan, hyvän ruuan ja kaltaisensa seuran kautta.

Täällä Italiassa määmatkailu saa aivan uuden ulottuvuuden, sille on suorastaan unelmapuitteet. Olen kuullut useamman naisen suusta huokauksia, kuten ”ihanaa, kun saa vain keskittyä itseensä, ruoka tehdään valmiiksi ja ohjattua liikuntaa on aina, kun sille on tarvetta!”

Minä istun juuri villamme kolmannen kerroksen sängyllä, läppäri sylissäni ja katson vuorten taakse, jonne aurinko laskee juuri punaistakin punaisempana läikehtien. Keittiöstä nousee yläkerroksiin niin herkullisia tuoksuja, että en malttaisi odottaa illallista.

Määmatkoilla ohjaaminen ei tunnu työltä: ihmiset hymyilevät, ovat vastaanottavaisia ja hyvällä tuulella. Seuraava matkamme Italiaan järjestetään keväällä, toukokuussa. Silloin kutsuu taas Toscana. Vuoden päästä palataan taas tänne Maggiore-järvelle.

<3 Anna

Haluatko mukaan? Laita viestiä. Lomaa pääsee seuraamaan parhaiten instagramissani @ansaivo jonne päivittelen tarinoita, kuvia ja videoita.

Lue myös edellinen postaukseni: Eroon maharasvasta

Hanna ja Jessica

treeni-ja-ravinto
Kommentit (5)
 1. Hei Anna!

  Olet mun suosikkibloggari♡ Kuvaat elämääsi aidon rehellisesti iloineen ja murheineen, liikunnaniloa unohtamatta.
  Olisi niiin ihana päästä joskus kokemaan määmatka, jossa kannetaan kuin tarjottimella kaikkea sitä, mitä rakastan ja mikä tukee hyvinvointiani, eli liikuntaa eri muodoissa ja laadukasta ruokaa upeassa miljöössä.
  Ensi toukokuussa haluaisin olla mukana, mutta kohdallani matkan hinta estää sen. Onko teillä earlybird-hintoja, ale-kampanjaa tai arvontaa, jotta unelma voisi käydä toteen?

  Kuulemisiin…

 2. Mistä löytyisi helposti ja nopeasti tietoa ja hintoja teidän tulevasta kevään reissusta Toscanaan?

  1. annasaivosalmi
   8.10.2018, 09:49

   Moikka!

   Kiitos viestistä. Tästä linkistä löydät lisätietoja kevään Toscanan matkasta. https://www.mybnb.fi/liikunta-ja-hyvinvointimatkat/
   Toivottavasti lähdet mukaan 🙂

   Anna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *