Kiinnitetty postaus

Kotoilijan hyvinvointivinkit – Hehkeän ihon ja hyvän olon salaisuudet

Kaupallinen yhteistyö: Oslo Skin Lab

Hellin, hoivaan, liikun ja nukun. Kuorin, kosteutan, suojaan, ravitsen ja elvytän. Nyt on kerrankin ollut kunnolla aikaa paneutua omaan hyvinvointiin, kun tulee oleskeltua paljon kotosalla. Olen päättänyt liikkua ja käydä ulkona joka päivä. Terveellistä ruokaa ehtii laittaa ajan kanssa, ja nukkuakin voi enemmän kuin ennen. Myös iho on saanut osansa. Näin kevään tullen iho kaipaa nimittäin extrahoivaa.

Pidä kiinni rutiineista

Kaikessa hyvinvoinnissa säännöllisyys, pitkäjänteisyys ja rutiinit tuovat tuloksia. Olen kehittänyt itselleni jokapäiväisiä rutiineja, jotka tuovat näkyviä tuloksia niin terveydessä, kauneudessa kuin henkisessäkin hyvinvoinnissa. Esimerkiksi uneen olen nyt kotoillessa alkanut kiinnittää erityistä huomiota, olen sängyssä viimeistään kello 22. Unen määrä onkin tasaisesti lisääntynyt ja tämä heijastuu esimerkiksi mielialaan. Rutiinit tuovat myös turvaa tässä epävarmassa tilanteessa.

Kaunis, terve ja hehkuva iho – Step By Step

Kuori ja puhdista

Ihon puhdistuksesta en tingi, ja teenkin sen kahdesti päivässä edelleen nyt kotona ollessa, vaikken edes juurikaan meikkaa etätöitä tehdessäni. Viime viikolla kaivoin myös kuorintavoiteen esille ja poistin talven tunkkaisuuden kasvojen iholta. Ihanan raikas ja puhdas fiilis!

Kosteuta ja vielä kerran kosteuta

Ihoni on kuiva, jos ei erittäin kuiva. Talven jälkeen käytän kuivalle, jo hieman ikääntyneelle iholle tarkoitettuja erittäin kosteuttavia tuotteita sekä argan -kasvoöljyä. Hyvin kosteutettu ihoni voi erinomaisesti, eikä sitä kiristele, vakka käyn usein suihkussa treenien takia. Hyvä kosteustasapaino näkyy myös hehkuna ulospäin, eivätkä ikääntymisen merkit näy kosteutetussa ihossa niin selvästi.

Ulkoile, mutta suojaa

Ihonhoito ei ole vain voiteiden levittämistä tai kuorintaa, vaan terveelliset elämäntavat heijastuvat myös ihon kuntoon. Ulkoilu sekä liikunta antavat kasvoille tervettä punaa ja pintaverenkierto kiihtyy. Kevätaurinko päivettää ulkona liikuttaessa nenänpäätä, mutta myös polttaa ihon salakavalan helposti.

Ulkoilemme nyt arjessa runsaasti, ja olen alkanut jo käyttää erityisesti kasvojen iholle kehitettyä aurinkosuojaa (SK vähintään 30). Pieni päivetys näyttää kasvoilla toki kauniilta, mutta aurinko vanhentaa ihoa. Onneksi saatavilla on myös ihania ja laadukkaita päivettäviä tuotteita, jolloin ihoa tarvitse ehdoin tahdoin vanhentaa auringossa. Nämä ovatkin yksi kauniin ihoni salaisuus: käytän päivettäviä tuotteita kasvoilla antamaan hehkua ja tervettä väriä.

Syö ja juo iho kauniiksi – sisäinen kauneuden hoito

Ihoa voi hoitaa myös sisältäpäin. Riittävä veden juonti sekä monipuolinen ja terveellinen ravinto heijastuvat myös ihon kuntoon. Itse suosin ruokavaliossa pehmeitä rasvoja, joita saa esimerkiksi pähkinöistä. Syön myös joka päivä marjoja, joista saa runsaasti vitamiineja ja antioksidantteja, ja ahmin tietysti myös kasviksia ja hedelmiä. Sokeri vanhentaa ihoa, ja olen ilokseni huomannut, että, kun jätin tammikuussa karkit pois, on iho muuttunut heleämmäksi ja kauniimmaksi.

Olen myös yli vuoden ajan käyttänyt Oslo Skin Lab:n The Solution kollageenijauhetta päivittäin. Vakuutuin tuotteen tehosta viimeistään käydessäni kosmetologilla ihoanalyysissä ennen, ja jälkeen 8 viikon testijakson. Hämmästyttävät, mutta vakuuttavat tulokseni voit lukea täältä. Tämän jälkeen olen käyttänyt kollageenia joka päivä yli vuoden ajan, enkä halua lopettaa. Miksen? Syyt voit lukea tästä postauksestani.

Oslo Skin Lab:n kollageenijauheen nauttiminen on osa joka-aamuista rutiiniani. Heti, kun herään, sekoitan jauheen veden tai vitamiiniporetablettijuoman joukkoon. Kollageeni on tehnyt ihostani kimmoisamman ja vähentänyt juonteita.

Ihoa voi ja kannattaa siis myös hoitaa sisältäpäin, ja se on myös todella helppoa Oslo Skin Lab:n The Solution kollageenijauheen avulla. Suosittelen kokeilemaan!

Saan tarjota lukijoilleni mahtavan 60%:n alennuksen Oslo Skin Lab The Solution kollageenijauheen ensimmäisestä pakkauksesta (28 annosta), kun tilaat tämän linkin kautta. 

Voit hyödyntää alen myös käyttämällä koodia ANNAS osoiteessa: https://www.osloskinlab.fi

Hyvä olo on mahdollista saavuttaa jokapäiväisillä pienillä teoilla!

<3 Anna

Tuu myös instaan: @ansaivo

Lue myös edellinen postaukseni: Viikonloppumenuu italialaisittain

kauneus ihonhoito ikaantyva-iho ihonhoitotuotteet
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *