Kampaajalla freesauksessa – Mitä se pitää sisällään?

Viikonloppuna kerroin, että olin ensi ajatellut sinnitellä koronakevään ohi ilman kampaajakäyntiä. Mutta sitten mökkitukka alkoi ottaa tosissaan päähän. Kaiken lisäksi toukokuulle ilmaantuivat kuvaukset, joissa kuuden sentin juurikasvu ja viisihaaraiset eivät houkuttele.

Miten kampaamo huomioi koronan?

Otin yhteyttä kampaamooni ja kysyin, onko käynti turvallinen. Vakuututtuani siitä, varasin ajan. Edellisen kerran olenkin käynyt kampaajalla viime vuoden puolella joulukuussa.

Tänään astelin innoissani kampaamon ovesta sisään. Olen muutaman harha-askeleen jälkeen käynyt Lux Huoneella Turussa Maryannen käsittelyssä.

Ensiajatus oli se, että olipa kampaamossa väljää. Työpöydät näyttivät olevan kauempana toisistaan, kuin aiemmin, ja jokaisella tasolla oli käsidesipullo. Muita asiakkaita ei ollut.

Maryanne tuli takahuoneesta minua tervehtimään, maski kasvoillaan. Tuo maski pysyi hänen kasvoillaan koko kampaamokäyntini ajan. Arvostan, että vallitseva tilanne oli otettu näin hienosti huomioon. Pienyrittäjillä ei nyt ole helppoa, kun asiakkaat ovat vähentyneet.

Maryanne kuitenkin kertoi, että pikkuhiljaa tilanne on alkanut onneksi piristyä, vaikka vaikeaa onkin ollut. Minunkin istuessani Maryannen tuolissa, soi puhelin tiuhaan.

Hiusten freesaus

Mutta sitten siihen tukkaan. Hiusteni väri oli kellertynyt, kuten aina tuntuu käyvän. Lisäksi sävy oli tunkkainen ja varsinkin latvat olivat huonossa kunnossa. Kiitos hiuksille tarkoitetun arganöljyn, jonka ostin edellisellä kampaamokäynnilläni ja, jota olen siitä asti käyttänyt ahkerasti, ei pää ole kuitenkaan ihan räjähtänyt.

Ennen freesausta
Ennen

Maryanne raidoitti hiukseni taidokkaasti. Siihen kuluu muuten aikaa, mutta hän tekee tarkkaa työtä! Lisäksi hiukseni saivat uuden sävyn, sekä kiillottavan Plex-hoidon. Hiusten latvat myös tasoitettiin. Siinä se.

Tässä vielä vertailun vuoksi yksi ennen – ja jälkeen -kuva.

Ero ei ole järisyttävän suuri (en halua vaalennusta koko päähän), mutta selkeä freesaus kyllä näkyy, vai mitä mieltä olette? Kun pohjasävy pysyy lähellä omaa väriä, voi seuraavaa kampaamokäyntiä odotella rauhassa taas sinne kesänjälkeiseen aikaan, koska juurikasvu ei tule niin selvästi näkyviin.

Minä arvostan kampaajani ammattitaitoa tavoittaa se, mitä haen ja haluan. Miten hän osaakin valita juuri oikean sävyn ja tuotteet! Ja hiukset tuntuvat ihanilta: tosi pehmeiltä ja silkkisiltä. Kiilto on myös upea ja hiukset näyttävät todella hyväkuntoisilta!

Oletko sinä käynyt kampaajalla nyt korona-aikana? 

Ja ai niin. Kerrottakoon nyt se vielä, että maksoin kampaajakäynnistäni ihan täyden hinnan.

<3 Anna

Lue myös edellinen postaukseni: Mitä me tehdään, kun lapset lähtevät pois kotoa?

Tuu someen: @ansaivo

kauneus hiukset hiusvarit hiusten-hoito
Kommentit (2)
  1. Olen käynyt 2 x tasoittamassa latvat. Minulla on lyhyt polkkatukka enkä oikein pysty olla 5-6 viikkoa pidempään käymättä kampaajalla. Toki jos olisi pakko niin sitten pitäisi vaan antaa kasvaa 🙂
    Upeat hiukset sinulla!

  2. Kampaajana totean, että ihanat hiukset. Mutta myös sä, olet ihana, kun osoitat kiitollisuutesi kampaajallesi ja kerrot sen pyyteettömästi blogissasi ja Instagramissa. Se, jos jokin, on pienyrittäjän tukemista näinä aikoina. Kiitos, koko ammattikuntamme puolesta!❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *