Kiinnitetty postaus

Jalkasieni, syylät ja jalkasilsa – Kääk! Ennaltaehkäisy on huomattavasti fiksumpaa, kuin erittäinkin hankala hoito

Kaupallinen yhteistyö: Excilor 3in1

Nappaan kahvikupin käteeni ja sujautan huomaamattani tyttären, pojan tai miehen släbärit jalkaani. Suuntaan pihalle nauttimaan kesäisen lämpimästä tuokiostani. Lasten jalat ovat samaa kokoa kuin minun, joten varsinkin tyttären kanssa lainailemme kenkiämme usein ristiin rastiin.

Innosta soikeana kiipeän Samppalinnan maauimalan mäkeä ylös. Vuorossa ovat vuoden ensimmäiset ulko-uinnit ja vesijuoksuvedot ystävän kanssa aamuauringon samalla noustessa ulkoaltaan ylle. En tiedä parempaa! Suihkutiloissa sipsutan paljain jaloin, ja altaalle päästessäni jo kiroan, etten ottanut tossuja mukaan.

Avaan oven rauhallisen joogasalin mystisen tuoksuiseen hiljaisuuteen. Hengitykseni syvenee automaattisesti ja asetun läsnäolevaksi itseeni ja kehooni. Paljaat jalkapohjani imevät itseensä vahvaa energiaa ja maadoittavat minut tähän hetkeen. Toivottavasti salin lattialta ei tartu mitään ylimääräistä paljaiden varpaideni väleihin..

Jalkani hikoilevat herkästi, ja sukkani ovatkin usein litimärät.

Hikoavat kesäjalat ovat oivallinen bakteerien ja sienten kasvualusta

Kesällä liikun mahdollisimman paljon paljain varpain. Se tekee niin hyvää jalkapohjille! Lämpimällä säällä umpikengät sitä paitsi ahdistavat. Jalkani hikoilevat herkästi, ja sukkani ovatkin usein litimärät. Vaikka pyrin hoitamaan jalkojani hyvin, jää esimerkiksi jalkojen kunnollinen kuivaaminen suihkun jälkeen silti usein tekemättä.

Toisten kenkien lainaaminen, julkisissa märkätiloissa ja pukuhuoneissa paljain jaloin käveleminen, jalkojen voimakas hikoaminen ja esimerkiksi urheilu ja aktiviteetit, joissa ollaan paljain jaloin altistavat jalkainfektioille kuten syylille, jalkasilsalle ja kynsisienelle.

Jalkainfektiot ovat ikäviä vaivoja, joiden hoito voi olla hermoja raastavaa, aikaa vievää ja yllättävänkin haastavaa.

Vaikka itse olisikin tarkkana esimerkiksi tossujen käytöstä julkisissa märkätiloissa, voivat lapset ja teinit helposti unohtaa uimatossujen tarpeen esimerkiksi uimaloissa ja kylpylöissä. Tällöin riskinä on jalkainfektion leviäminen muihin perheenjäseniin. Jalkainfektion kuten kynsisienen saattaa saada juuri uimahallista tai toisten kenkiä lainaamalla. Myös syylät tarttuvat kantajasta toiseen.

Ennaltaehkäise jalkainfektio helposti suojasuihkeella

Jalkainfektiot ovat ikäviä vaivoja, joiden hoito voi olla hermoja raastavaa, aikaa vievää ja yllättävänkin haastavaa. Siksi ennaltaehkäisy olisikin äärettömän tärkeää. Jalkainfektioiden, kuten jalkasilsan, syylien ja kynsisienen ehkäisyyn on olemassa kätevä tuote: Excilor 3in1 suojasuihke. Minulle tuote oli ihan uusi ja se tulee kyllä todella tarpeeseen.

Testasin Excilor 3in1 suojasuihketta ja yllätyin, miten helppoa sen käyttö on. Suihketta lisätään, esimerkiksi ennen uimaan lähtöä, ja se muodostaa iholle ja kynsille välittömästi näkymättömän suojaavan kalvon.

Excilor 3in1 antaa suojan viruksen aiheuttamia syyliä vastaan, sekä sienen aiheuttamaa jalkasilsaa ja kynsisieni-infektiota vastaan. Kalvo on täysin huomaamaton, ohut eikä lainkaan tahmaava, vaikka se tekeekin ihon pinnasta epäsuotuisan viruksille ja sienille.

Excilor 3in1 suojasuihke sisältää 50 annosta ja suojaa tartunnalta myös sukista ja kengistä. Tuotteen teho on kliinisesti todistettu ja suoja kestää 8 tuntia. Tuotteen suihkuttamisen jälkeen jalat kuivuvat hetkessä. Itselleni positiivinen yllätys oli myös suihkeen raikas tuoksu, joka virkisti jalkojani kuumana päivänä. Suoja on kaiken lisäksi vedenkestävä, joten uida voi huoletta.

Suojasuihke sopii moneen tilanteeseen

Jalkainfektiot ovat todella ikäviä, sitkeitä ja joskus hyvinkin vaikeita hoitaa. Siksi uskon ennaltaehkäisyyn, tässäkin asiassa. Koska suojasuihke sopii myös yli 2-vuotiaille lapsille, on se kätevä myös lasten jalkojen suojaamiseen syyliltä ja sieni-infektioilta.

Excilor 3in1 antaa suojan viruksen aiheuttamia syyliä vastaan, sekä sienen aiheuttamaa jalkasilsaa ja kynsisieni-infektiota vastaan.

Lisäksi suosittelin tuotetta omille vanhemmilleni, jotka käyvät kesä-aikaan päivittäin uimassa maauimalassa. Äitini tykästyi tuotteeseen myös kovasti. Tuotteen voi käytön jälkeen jättää jalkoihin tai pestä pois saippualla.

Excilor 3in1 suojasuihke toimii jalkainfektioiden ennaltaehkäisyyn esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

  • Aktiviteetit ja harrastukset, joissa ollaan paljain jaloin (tanssi, jooga, taistelulajit)
  • Uimahallit ja kylpylät
  • Julkiset märkätilat, kuten kuntosalien suihkutilat ja pukuhuoneet

Testaa! Saat alennuskoodillani ANNA21 kaikista Excilor -tuotteista -15% alennusta Itä-Suomen Yliopiston apteekin www. yliopistonverkkoapteekki.fi -sivulla. Alekoodi ANNA21 voimassa 17.6.-17.7.2021.

<3 Anna

Tuu instaan: @ansaivo

Lue myös edellinen postaukseni: Kesäjuoksijan vinkit

terveys jalkasieni kynsisieni syyla
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *