Uusi vuosi – unelmien vuosi?

Vuosi 2017 on pian ohi ja vuosi 2018 alkamassa. Nyt on hyvä hetki pohtia mihin vuosi kului..Samalla voi ennalta valmistautua tulevaan vuoteen. Millainen on sinun unelmien vuosi?

ilotulitus

Uuteen vuoteen valmistautuminen

Miten uuteen vuoteen voisi ennalta varautua? Jotta uusi vuosi starttaa heti toivomallasi tavalla, kannattaa tehdä suunnitelma vuosi 2018 silmällä pitäen. Jos olet tyytyväinen siihen millaista elämää tällä hetkellä elät, ei ole tietenkään välttämätöntä muuttaa mitään. On ihan ok olla tyytyväinen omaan elämään, mutta jos tarkkaan miettii, niin varmaan löydät elämästäsi asioita joita voisi tehdä hieman paremmin..Paremmin tekeminen ei tarkoita viimeisen päälle suorittamista vaan, että elää omien arvojen mukaista elämää, tekee niitä asioita mistä nauttii ja ottaa myös muut huomioon.

Unelmoi kuin lapsi ja laadi tavoitteita

Välillä on hyvä myös unelmoida ja haaveilla..Unelmat saavat olla epärealistiselta kuulostavia asioita, sellaisia mitä ei oikein edes meinaa kehdata sanoa ääneen..Meillä on paljon opittavaa lapsilta, sillä lapset eivät näe elämää samanlaisten silmälasien läpi, kuin me aikuiset näemme. Me aikuiset kannamme usein selässämme menneisyyden taakkaa ja uskomuksia siitä mikä on mahdollista ja mikä ei. Lasten maailmassa kaikki on mahdollista, usko omiin kykyihin on supersankarin tasoa. Mitä jos sinunkin maailmassasi kaikki olisi mahdollista, ei olisi pelkoa toimeentulosta, ei olisi ajanpuutetta.. Mitä sinä tekisit kaikkein mieluiten sellaisessa maailmassa, jossa ei olisi mitään rajoituksia? Vastaa kysymykseen avoimin mielin, kirjoita vastauksesi paperille.

Unelmoin siitä, että..

Kirjoita seuraavaksi muutama keskeinen tavoite itsellesi tulevalle vuodelle: 

Tavoitteeni työn suhteen vuodelle 2018 on…

Tavoitteeni oman hyvinvointini eteen vuonna 2018 on..

Tavoitteeni on, että käytän vuonna 2018 enemmän aikaa…

aarrekartta

Aarrekartan avulla unelmat voivat toteutua

Kirjoittamisen lisäksi hyvä tapa kartoittaa omia haaveita ja tavoitteita on laatia aikakausilehdistä leikatuista kuvista aarrekartta. Aarrekartta on mielen työtapa, jonka avulla voit hahmottaa sinulle tärkeitä asioita. Aarrekartan tekeminen on päätösten tekemistä – sen miettimistä, mitä elämältä haluaa ja mitä kokee tärkeäksi. Kun tiedät, mitä haluat ja tarvitset, voit kurottautua haaveitasi kohti ja tehdä niistä totta. Lue lisää aarrekartan laatimisesta Movement Fysioksen blogikirjoituksestani Aarrekarttatyöskentelyllä voi tehdä unelmista totta.

Tule mukaan aarrekartta-workshopiin 18.1.2018!

Järjestän Oman elämäni aarrekartta– workshopin Tikkurilassa Movement Fysioksella 18.1.2018 klo 17.30-20.00. Ilta on avoin kaikille ja osallistuminen maksaa vain 59€! Ole nopea, sillä paikkoja workshopiin rajoitetusta, vain 12 ensimmäistä mahtuu mukaan! Kun varaat paikan workshopiin 31.12.2017 mennessä on hinta  vain 49€ (norm 59€). Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen linda@movementfysios.fi.

Toiveikasta uutta vuotta 2018!

screenshot-2016-11-09-09-44-46

Kommentit (2)
  1. Kiitos, Linda, blogistasi, josta löytyy aina hyviä ideoita ruuanlaittoon. Minulla on molemmat kirjasi, kiitos myös niiden ihanista resepteistä. Arvostan myös sitä, että kaikissa ohjeissa määrät on ilmoitettu tarkkaan, ensimmäisessäsi myös ravintoarvot.

    1. Kiitos palautteestasi Soile! Onpa kiva kuulla, että sinulla on molemmat kirjani käytössä. Mukavaa vuoden alkua! -Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *