Banaaniletut ja kookosproteiinivaahtoa
Oletko jo kokeillut valmistaa kahden raaka-aineen banaanilettuja? Itse tykkään tehdä niitä aina tasaisin väliajoin. Nämä banaaniletut onnistuvat kaikilta tarvitset niihin vain kahta raaka-ainetta- banaania ja kananmunia. Itse tykkään syödä banaaniletut sokeroimattoman omenahillon, maapähkinävoin ja raejuuston tai rahkan kanssa. Tänään kehittelin lettujen seuraksi kookosproteiinivaahdon, mikä osoittaui ihanaksi makupariksi omenan ja maapähkinävoin seuraan!
Aamupalakokonaisuus: 4-viljanpuuroa (60g kuivapaino), mustikoita, 10g heraproteiinia, 1 annos banaanlettuja, omenasosetta, maapähkinävoita&kookosproteiinivaahtoa. Maitokahvia unohtamatta! Ravintosisältö:500 kcal, 26g pro, 56g hh, 20g ra.
Banaaniletut 2:lle osaksi aamupalaa yksi annos 175kcal, 8g pro, 10g hh, 10g ra
1 banaani
2 munaa
2 tl öljyä paistamiseen (kookosöljystä esim. Urtekram tulee lettuihin ihanan kookoksenaromi.)
- Soseuta banaani tehosekoittimessa.
- Lisää joukkoon kananmunat ja anna koneen käydä hetki.
- Paista pannulla kullanruskeiksi.
Kookosproteiinivaahto 6 annosta
koko annos 380 kcal,15 g pro, 8g hh, 36g ra
yksi annos 66 kcal, 2,5 g pro, 1g hh, 6 g ra
1 tlk kookosmaitoa (kiinteä osa, noin 200g)
2 rkl vaniljanmakuista Cook-bake-cakeproteiinia (esim Fast)
- Laita kookosmaito pariksi tunniksi jääkaappiin.
- Käytä kookosmaidosta tähän ohjeeseen kiinteä osa. Juoksevan osuuden voit käyttää esim pirtelöissä, keitoissa tms.
- Vatkaa kookosmaitoa hetki sähkövatkaimella kulhossa.
- Lisää joukkoon kaseiiniproteiini ja vatkaa kunnes vaahto on ilmavaa.
- Tarjoile jälkiruokien proteiinipitoisena kastikkeena.
- Kookosvaahto kannattaa säilyttää jääkaapissa.