I love me-messut- vinkit kävijälle

 

I love me-messut

Tässä vinkkejä 20.-22.10.2017 pidettäville I love- me messuille.

I love me-messut ovat omat suosikkimessuni Suomessa. Näillä messuilla on todella kattavasti edustettuna hyvinvointiin ja kauneuteen keskittyvät yritykset ja tuotteet. Messuilla pääsee maistamaan uutuustuotteita, kokeilemaan erilaisia liikuntalajeja, ostamaan tuotteita edullisesti, kuulemaan hyvinvoinnin uusimmista ilmiöistä sekä ottamaan hemmottelu- ja kauneushoitoja. Mitä muuta sitä enää voi pyytää?

I love me-messut, pohjakartta

Messut koostuvat 7 eri osiosta. Beauty pro-alue on suunnattu vain kauneuden ammattilaisille, muihin halleihin on messulipun ostaneilla vapaapääsy. Messuviikonloppuna on tarjolla runsaasti asiantuntijaluentoja sekä messujen aikana ratkaistaan mm. Vuoden 2017 Fitnessmalli-kisan voittaja, käydään Helsinki Bodypainting- competition, valitaan vuoden Kynsi- ja ripsimuotoilijat sekä maskeerauksen SM-kilpailuissa kilpaillaan Suomi100-hengessä. Tarkempi messuohjelma löytyy täältä. 

kauneustuotteita
Kauneustuotteita

Messuilla kannattaa myös shoppailla!

Minulle tarttui mukaan I love me -messuilta muutama kauneustuote. Kävin extempore hiuspohjankuvauksessa ja ostin (hiuspohjastani kauhistuneena!) Aqua intensive specialist syväpuhdistusnesteen. Aineen luvataan toimivan päänahalle ikäänkuin kuorintana, jolloin shampoo tehoa paremmin. Lisäksi tämän syväpuhdistusnesteen luvataan postavan epäpuhtaudet ja ylimääräisen talin hiuspohjasta. Miksi emme kuorisi päänahkaa, teemmehän sitä kasvoillemmekin?

kuitukulmaväri
Kuitukulmaväri on kiireisen pelastus.

Minulla on tosi epäsymmetriset kulmakarvat ja joudun piirtämään kulmani uusiksi joka aamu. Pääsin messuilla kokeilemaan uutta tuotetta kulmakarvoille, nimittäin kuitukulmaväriä. Tuotetta oli mielestäni helppo ja nopea käyttää ja pääsyin ostamaan sen kotiin. Tuote on siis jauhemainen aine ja saa kulmakarvat näyttämään tuuheammilta ja symmetrisiltä.

Luonnollisesti -alue tarjoaa vastuullisia tuotteita

I love me- messujen Luonnollisesti-alueella oli paljon ihania vastuullisesti tuotettuja vaatteita, koruja ja tekstiilejä. Lisäksi alueella oli kattava valikoima myös luonnon kosmetiikkaa. Itse ostin Evolven hyaluronihapposeeurmin, jota asiantuntija suositteli pintakuivalle iholleni talvea vasten käytettäksi.

Jooga on edelleen in ja pop

joogavälineet 2.

I love me -messuilla pääsee myös joogaamaan. Katso aikataulu täältä. Itse olen ahkera kotijoogi ja ostin Yoga Nordicin pisteeltä itselleni uuden Mandukan joogamaton, kantoremmin ja joogapyyhkeen. Kannattaa muuten käydä Yoga Nordicin pisteellä nappaamassa hyvät messutarjoukset, tarjolla mm. kurssitarjouksia ja ihania joogavaatteita.

cocovi super choco
Cocovin snack

Cocovin-pisteellä oli hyviä messutarjouksia erilaisista terveellisemmistä herkuista. Itse ostin evääksi raakasuklaakuorrutettuja mulperimarjoja.

Fitnessmalli-kilpailijoita
Fitnessmalli-kisaajat jakoivat Foodinin maistiaisia.

Sunnuntaina klo 14.00 ratkeaa Fitnessmalli-kisan voittaja. Fitnessmalli-kisa on tänä vuonna uudistunut ja kisaan on valittu kirjava joukko kauniita naisia. Kukahan vie voiton?

fitnessmalli-kilpailijat
Fitnessmalli-kisaajien Yvette-muotinäytös.
Foodinin supervege-proteiini
Foodinin supervege-jauheessa maistui vanilja ja stevia.

Messuilla törmäsin peräti neljään erilaiseen vegaaniseen proteiinijauhevalmisteeseen. Mukavaa, että vegaanisia vaihtoehtoja proteiinilisiksi on tarjolla.

cocovi vegeproteiini
Cocovilla on myös oma vegeproteiininsa.

I love me-messut täytyy kokea! Messuille kannattaa varata aikaa ainakin puoli päivää, että ehtii näkemään kaiken. Ohjelmaan kannattaa muuten tutustua etukäteen, niin voi varmistua, että näkee kaiken mikä itseä kiinnostaa.

Hauskoja messuja!

screenshot-2016-11-09-09-44-46

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *