Suklainen proteiinivanukas soijaproteiinista (vegaaninen)
Maistuisiko proteiinivanukas, mutta haluat välttää keinotekoisia makeutusaineita ja maitotuotteita? Kaupan hyllystä ei löydy ainakaan tällä hetkellä vegaanista proteiinivanukasta, joten kehittelin sellaisen teille kaikille vegeliikkujille! Tämä proteiinivanukas sopii vegaaniruokavalioon ja on makeutettu luonnollisesti stevialla. Vanukkaan makeutta voi itse säädellä säätämällä stevian määrää. Yhdestä ohjeesta saat kaksi annosta proteiinivanukasta. Hintaa yhdelle itsetehdylle vanukkaalla tulee noin 0,60€. Raaka-kaakaon ravintoarvot säilytät, kun lisäät kaakaojauheen vasta jäähtyneen vanukkaan joukkoon.Vinkki! Vanukkaan voit ottaa vaikka töihin mukaan välipalaksi.
Soijaproteiini-suklaavanukas
( 2 annosta)
4 dl soijamaitoa
2 1/2 rkl maissitärkkelystä (maizenaa)
lisäksi:
1 mitallinen (30g) maustamatonta soijaproteiinia
2 rkl (raaka) kaakaojauhetta
1 tl vanilja-aromia
1-2 tl steviaa
Laita maito ja maissitärkkelys pinnoitettuun kattilaan, sekoita hyvin. Kuumenna kiehuvaksi ja kypsennä 2-3 minuuttia miedolla lämmöllä. Anna kiisselin jäähtyä. Laita kiisseli muiden raaka-aineiden kanssa tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi. Kaada kahteen kulhoon ja tarjoile esim. marjojen kera välipalana!
Voimakasta viikkoa!
[…] Katso ohje täältä. […]