Vappusumppu

Voidaanko ottaa vielä pienen pieni kurkkaus vappuun vaikka tiedän, että siitä on jo aikaa kulunut? haluan kertoa teille meidän vapusta ja ennen kaikkea vappusumpusta!

Minulla tuli FB:ssä vastaan Vappusumppu tapahtuma joitakin päiviä ennen tapahtuman ajankohtaa. Jo pelkästään nimi sai minut kiinnostumaan! Pikaisella vilkaisulla selvisi, että kyseessä oli koko perheen vapputapahtuma Turun yliopistonmäellä – luvassa oli poniratsastusta, kasvomaalausta, ongintaa ja muuta mukavaa tapahtumasivun mukaan. Ylipuhuin miehenkin haluamaan tuonne, joten vietimme koko perhe mukavan vapunpäivän Vappusumppu-tapahtumassa. Annetaan kuvien tällä kertaa puhua:

Tapahtumassa oli vaikka mitä kivaa, kuten FB-tapahtumasivu oli antanut odottaakin 🙂 Leo pääsi ihmettelemään eläimiä eläinmuseoon, merenalaiselle temppuradalle kokeilemaan, kävelemään purkeilla, onkimaan ja näkemään poneja. Tarjolla olisi myös ollut mm. arpajaisia, kasvomaalausta ja kasvien istuttamista.Ne saivat kuitenkin jäädä meiltä väliin erinäisistä syistä 🙂
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *