Valmiina syksyyn ja talveen!

Kaikki alkoi siitä, kun myin Leon pieneksi jääneitä vaatteita ja loppujen lopuksi niistä sai ihan kivasti rahaa – oli varaa ostaa seuraavan koon vaatetta syksyä ja talvea silmällä pitäen. Toki vähän joutui muutakin rahaa laittamaan kiinni, mutta ei ole halpaa syksyn ja talven tulo kyllä! Ja minä en edes ole hurahtaut merkki-vaatteisiin! Jospa esittelen muutamat meille tiensä löytäneet vaatteet 🙂
Tein H&M:lle ison tilauksen, ajatuksella että saa kotona rauhassa katsella ja palauttaa ne mitä ei sitten tahdo. Useampi vaate oli sellainen ”juu, ei, juu, ei, pitäisikö vaiko ei?”. Lopulta näiden kaikkien ylläolevien piti jäädä, mutta lopulta harmaat kengät lähtivät palautukseen. Sydämeni itki. Leo ei osannut niillä kävellä, toisin kuin muistilla, joten lopulta järki voitti tunteet ja harmaat lähtivät palautukseen. En osannut arvioida kengän kokoa keväälle, joten luotan siihen, että silloin löytyy jotkut vähintään yhtä kivat kunhan kävely on lähtenyt sujumaan kunnolla! 🙂 Mutta katsokaa nyt niitä harmaita, olisihan ne olleet aivan ihanat!
Leosta on miltei jo turha yrittää ottaa minkään näköistä kuvaa silloin, kun touhutus on käynnissä. Ja tämä H&M:n takki sai pojan liikkeelle. Tämän kanssa arvoin pitkään, että pidetäänkö vai ei ja lopulta se sai jäädä. Kun palautukseen menneet olivat lähteneet, niin yhtään ei kaduttanut, että takki jäi! On se vain komea 🙂
Kirpputoreilla on käyty ja tässä pieni osa löydöistä. Name It:in toppahaalari on kokoa 86cm ja vähän epäilen, että meneekö koko talvea. Pakko toivoa! Mutta minusta tuo on aivan ihana ja mieskin siihen tykästyi. Joten sillä mennään niin pitkälle, kuin se päälle mahtuu! Lisäksi löytyi Blaa!:n ja Me&i-housut hyvinkin kivaan kirppis-hintaan. Ja sitten vähän väriä kylmenevään syksyyn  oranssista piposta. Lisäksi kirppikseltä on löytynyt mm. paitaa, yökkäriä ja fleeceä.
Kuravaatteiden kanssa meinasin olla aivan hukassa. Meillä on ReimaTec -haalari syksylle, joka tosiaan pitää vettä ilmeisestikin ja teorissa sen kanssa ei kurahousuja tarvitsisi. Mutta halusin kuitenkin varmuudeksi jotakin kuravaatetta märkää syksyä ajatellen. En kuitenkaan ollut valmis maksasmaan kurahousuista 30e, olen pihi. Niimpä sitten huutelin paikallis-kirppis ryhmässä ja siellähän tärppäsi! Nyt on sitten kahdessa koossa kurahousut ja en joutunut edes maksamaan itseäni kipeäksi 🙂
Talvelle täytyy toki olla pipo. Tänään kävimme kotiuttamassa mustan Polarn O.Pyret:in lippapipon. Itse arvoin kovasti mustan ja keltaisen välillä, lopulta päätyen mustaan. Mies kun tyrmäsi kokonaan keltaisen. Mies ei muutenkaan lämmennyt mallille, mutta sanoi, että eiköhän siihen totu ;> Toivottavasti, koska tämä on nyt Leon yksi talven pipoista. Joku toinenkin tarvitaan, joku edes aavistuksen verran värikkäämpi! Mutta vielä en tiedä, mikä se sitten mahtaisi olla..
Kuten naulakostamme huomaa, niin kyllä niitä ulkovaatteita vain alkaa kertyä lapsen kasvaessa.. 2kpl välikausihaalaria, pari hupparia, 3kpl erilaisia takkeja, toppaliivi. Eikä tässä edes ole kaikkia ulkovaatteita!
Kommentit (4)
 1. Täällä on myös käytetty kuravaateita vaikka vaate pitäisikin vettä/kosteutta. Niitä kuraisia ja mutaisia haalareita kun ei ole niin kiva putsailla kun kurahousuja.
  Meille ei ihan noin paljoa ole vaatteita eksynyt mutta pääosin varmaan siksi ettei mies yhtää ymmärrä ns hienosteluvaatteita joten turha yrittää edes ostaa mitään sellaista ellei ole jokin välttämätön juhlatilanne.

  1. Meillä mies aina välillä innostuu vaatteiden ostosta, vaikkakaan ei aina. Mutta edes joskus siltä saa mielipiteen ;>

 2. Annu Tuulia
  27.9.2016, 22:23

  Hei hauskaa, meillä on Sama takki tytöllä. Ostin poikien osastolta, oli niin söötti. Ihana poitsu!

  1. Tuo takki on kyllä kiva ja tosiaan minustakin hyvin unisex malli! 🙂 Tykkään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *