Uudet tuulet puhalsivat terve.fi:lle

Tervetuloa blogini pariin täällä terve.fi:n puolella!

Vanhoille lukijoille lupailin muutoksia jokunen viikko sitten ja kyseessä oli tosiaan blogini muutto tänne terve.fi:n puolelle. Keväällä sain sähköpostin, jota en olisi uskonut ikinä saavani, mutta tänne se lopulta johti. Nyt yritän epätoivoisesti opetella tämän uuden alustan käyttöä, saada uudet sekä vanhat julkaisut näyttämään haluamiltani ja saada blogistani mieleiseni näköisen kokonaisuudessaan. Tässä voi vielä mennä hetki, koska en ole koskaan ollut mikään vahva tekniikka-ihminen ja muutos bloggeriin on aika suuri. Uskon kuitenkin, että pian löydän paikkani täällä ja saan sivuni asettumaan haluamikseni!

 

PÄÄASIASSA

Tätä blogia kirjoittaa 27-vuotias yhden lapsen äiti. Pääosassa tässä blogissa on elokuussa kolme vuotta täyttävä poika, jolla on suolioireisia allergioita ja sen lisäksi jotakin, jolla ei ole vielä nimeä. Suolistossa kuitenkin on jotain; kivut, ummetuksesta ripuliin toimiva vatsa, todella suppea ruokavalio ja liuta muita oireita ovat meidän arkipäiväämme. Kirjoittelen lääkärikäynneistä, pojan oloista, pohdiskelen syitä ja oireita; unohtamatta täysin muuta arkista lapsiperhe elämään kuuluvaa. Koko vanhan blogin sisältö siirtyi mukanani ja esim. TÄMÄ postaus kertoo aika paljon.

MITÄ MUUTA?

Muutakin tähän blogiin tulee mahtumaan, vaikka pääpaino on selkeä. Nyt aiempaa suurempaan osaan alkaa nousta myös mm. sisäilmaoireet ja niiden vuoksi edessä oleva muutto. Siitä ei ole vielä yhtään postausta, koska en ole kyennyt asiasta kirjoittamaan; ajatus siitä, että sillä on todennäköisesti jonkinlainen rooli tässä kaikessa on ollut hirvittävä ja samalla ajatus muutosta raskas. Aiheesta on kuitenkin ensimmäinen postaus jo tuloillaan lähipäivinä. Sen lisäksi blogissa seurataan vielä minun itseni allergista-oireilua aina sillointällöin. Yhteenvetona voisi sanoa, että blogissa on allergiaa, suolistosairautta, sisäilmaongelmia ja kirsikkana kakun päällä tavallista perhe-elämää.

 

Vanhoille lukijoille lupaan, ettei tämä tule vaikuttamaan tapaani kirjoittaa eikä sisältöön, vaikka blogini muutti terve.fi:n puolelle. Edelleen minulla oikeus kirjoittaa, mitä tahdon ja juuri omin sanoin 🙂

 

Toivotan jokaisen vanhan sekä uuden lukijan sydämellisesti tervetulleeksi lukemaan blogiani! 🙂
Kommentteja saa jättää enemmän kuin  mielellään; niitä on aina ihana lueskella ja niihin vastailla.

Minut löydät myös:

Facebookista

Instagramista

terveys lapsi kipu
Kommentit (10)
 1. Ulla/Unelmien elämistä blogista
  3.7.2018, 18:24

  Onnea ihan hurjasti pääsystä terve.fi:n!!!Tuun lueskelemaan teidän kuulumisia tänne♡

  1. Elina //Vauhtihirmun elämää
   3.7.2018, 19:14

   Kiitos <3 Tervetuloa lueskelemaan meidän kuulumisia tänne jatkossakin! 🙂

  1. Elina //Vauhtihirmun elämää
   6.7.2018, 08:10

   Kiitos! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *