Ulkoilua ja paloautoja!

Vihdoinkin poika alkaa olla terveenä, niin uskalluimme jo ulos ovestakin (okei, kävimme me pikaisesti kaupassa jo eilen). 
Aamu alkoi ihmettelemällä raitista ilmaa, puun kaarnaa ja maassa olevia lehtiä sekä kiviä. Ensimmäinen kerta, kun löytyneet lehdet ja kivet eivät menneetkään suuhun vaan niitä ainoastaan ihmeteltiin! Wau, näinköhän meillä voitaisiin joskus vielä ulkoilla ilman pelkoa masukivusta? Kenties.. Mutta Leo oli niin onnellinen päästessään ulos ja tutkimaan maata.

Omalta pihalta jatkoimme keskustaan katsomaan paloautoja. Tänään vietettiin Turku-päivää, joten kaikenlaista ohjelmaa oli ympäri kaupungin. Me valitsimme ihanat, punaiset paloautot! Leoa lähinnä kiinnostivat kaikki paikalla olevat muut ihmiset, mutta kyllä sitä paloautojakin ihmeteltiin aina välillä! 🙂
Päivän kohokohtana ehdottomasti, kun pääsi ihka oikean palomiehen syliin ihmettelemään maailman menoa! 
Raskasta päivää ei jaksa, jos ei käy vähän tankkailemassa Kotipizzassa! Leo sai hörpätä maidot (+maistella iskän avaimia) ja me vanhemmat saimme vedellä hyvät pizzat napaamme. 
Ja eihän se reissu ole reissu eikä mikään, jos ei vähän pääse touhuilemaan! 🙂 Kävimme pyörähtämässä myös kauppakeskus Skanssissa ja Leo pääsi hiukan touhuamaan leikkipaikalle. Liukumäki ja pehmopalikat, niissä on sitä leikin riemua! Skanssiin menoon oli yksi syy – tarvitsimme hajunpoistoainetta, josko sohva olisi vielä pelastettavissa.. Toivotaan parasta, pelätään pahinta. Kävimme tänään myös Lasten kirppiksellä sekä Myllyssä, mutta otetaan niistä ostoksista erillinen postaus (mielestäni tein ihania löytöjä!)
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *