TERVETULOA VUOSI 2021

Vuosi 2021 on startannut ja viime vuoden loppu meni niin kamalalla vauhdilla, että blogini hiljeni aikalailla kokonaan. Ne jotka ovat seuranneet IG-tiliäni, niin tietävät loppuvuoden sisältäneen paljon opiskelu-stressiä sekä mm. kihlautumisen. Sitten alkoikin jo jälleen Leolle antibiootti dientamoeba fragilis -parasiittiin, tuli joulu ja nyt elellään jo taas seuraavaa vuotta.

VUOSI 2021

Jos saisin toivoa, niin vuosi 2021 toisi meille rutkasti terveyttä. Leon ruokavalio supistui loppuvuoden aikana ja vuoden vaihtuessa sopivien listalla oli enää kymmenisen ruoka-ainetta. Mutta dientamoeban aktivoituminen, kesän lääketauko ja muut tekivät osansa; katsotaan mitä alkaneella vuodella on annettavanaan terveyden osalta. Toivottavasti ainakin jälleen kivuttomampia päiviä, helpommin nukuttavia öitä, vähemmän oireilua ja paljon iloa.

Sen lisäksi vuosi 2021 toivottavasti vie opiskeluni jo lähelle loppuaan. Nimittäin ihannetapauksessa valmistun lähihoitajaksi jo maalis-huhtikuun taitteessa vuonna 2022. Joten, kun tämä vuosi loppuu, niin minulla pitäisi alkaa viimeinen puristus opiskeluita. Se on aika hurja ajatus! Samalla se tietenkin tarkoittaa myös sitä, että tiivistä opiskelua on aivan varmasti edessä. Mutta minä olen motivoitunut ja opiskelut ovat sujuneet kivasti. Kun jatkan samalla tavalla, niin tulen valmistumaan ajallaan ja toivottavasti myös ihan hyvillä papereilla. Parasta on kuitenkin se, että tiedän olevani oikealla alalla ja todellakin haluan lähihoitajaksi. Tunnen paloa alalle ja olen valmis tekemään sen kovan työn, jonka joudun tekemään selvitäkseni opinnoista.

Kolmantena, muttei vähäisimpänä tähän vuoteen tulee kuulumaan myös häiden suunnittelu!

HÄÄT 2022

Kuten todettu, niin minut päästiin yllättämään 21.11 iltapäivänä. Kihlauduimme ja nyt vuoden vaihtuessa havahduin siihen, että on alettava tekemään asioita, jotta voimme juhlia häitämme kesällä 2022. Itsehän olen ilmoittanut, että ”jos kosit, niin siitä menee max. 2v vihkimiseen!” Ja, koska olen kesähäiden kannattaja, niin sen on oltava kesä 2022.

Löysimme mahdollisesti jo hääpaikkamme, jossa tahdomme juhlia. Se on minun näköiseni ja antoi tuo mieskin hyväksynnän sille. Hinta on kohtuullinen tai oikeastaan todella hyvä, huomioiden kuinka kivalta paikka näyttää. Seuraavaksi pitäisi lyödä sitten päivää lukkoon. Sen jälkeen varmaan miettiä hääkuvaajan sekä pitopalvelun varailua kevään aikana. Me haluamme pienet häät, ihan max. 30 vierasta. Joten vieraslistaa tullaan karsimaan ja vain lähimmät kutsutaan paikalle.

En kuitenkaan tahdo vielä kertoa suunnitelmistamme isommin, koska ne ovat oikeasti vasta todella alkutekijöissään ja mieleni voi (naisena) muuttua vielä kymmenesti ennen huomista, puhumattakaan kesää 2022. Mutta minä, ”en ikinä mene naimisiin” -ihminen suunnittelen kesähäitä 2022. Miten tässä näin kävi?

PALATAAN VIELÄ VUOTEEN 2021

Nyt Leolla loppuu antibioottikuuri huomenna. Sen jälkeen toivotaan parasta, että antibiootti on taas häätänyt parasiitin tai vähintään vienyt parasiitin tekemät oireilut pois. Kontrollinäyte annetaan kuukauden sekä kolmen kuluttua. Toki aikansa se ottaa, että kuurista toipuu, mutta jos vaikka maaliskuuhun mennessä oltaisiin päästy kokeilemaan jotain uusia ruokia. Lapsen kasvaessa kaikki hidastuu; kiire vähenee, kokeilut hidastuu.. Mutta tällä mennään.

Sen lisäksi odottelemme, että Leo pääsisi erikoissairaanhoidon puolelle tutkimuksiin. ADHD, autisminkirjo, tunnepuolen jutut ja muut sieltä ainakin nostettiin esille. Kivulla uskotaan olevan vaikutus tässä kaikessa, mutta osaako sen roolia tulkita kukaan? Se jää nähtäväksi. Toivon kuitenkin, että saamme sieltä sen avun ja tuen, jonka tarvitsemme. Minulla on upea 5-vuotias, vaikka itse sanonkin. Mutta toivon, että hän löytää paikkansa tässä suuressa maailmassa ja saa olla sellainen kuin on, vaikka ei täytäkään ympäristön asettamia normeja. Toivon, ettei ympärillä olevat ihmiset tuomitse tai lannista häntä vaan antavat hänelle mahdollisuuden olla juuri hän. Tukien, auttaen ja antaen mahdollisuuden.

Tämä vuosi siis seuraa edellistä hyvin pitkälti; opiskelua, Leon lääkäreitä, terveyden etsintää, toivon ylläpitoa. Toivottavasti myös paljon rakkautta, iloa, suuria tunteita.

HYVÄÄ ALKANUTTA VUOTTA JOKAISELLE 

sairaudet allergia lapsen-kehitys perhe
Kommentit (1)
  1. Marta Henriques
    6.1.2021, 14:47

    Hey dear! Loved your post and allready followed your blog, i want invite you to visit and follow my blog back <3

    http://www.pimentamaisdoce.blogspot.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *