Tenavalinna, sis. ARVONNAN!

On tullut aika tehdä elämäni ensimmäinen yhteistyöpostaus sekä järjestää arvonta. Minulla on kunnia tehdä yhteistyötä Tenavalinnan kanssa. Kuinka moni on kuullut tästä kyseisestä jälleenmyyjästä, jolta löytyy monia merkkejä; Vimmaa, Moloa, Papua, Mini Rodinia ja montaa muuta? Jos et ole vielä tutustunut, niin voin ainoastaan suositella. Itse olen sieltä tilannut kaksi kertaa ja monesti tulee selailtua sivustoa. Heiltä tilaaminen sujuu vaivattomasti, tilaukset tulevat aika nopsaan ja mikä parasta; postikulut ovat ilmaiset jos liittyy VIP-asiakkaaksi!

Meille on tosiaan kotiutunut Tenavalinnalta tämän kevään aikana Vimmaa, Papua sekä Moloa. Otetaan pieni kurkkaus vielä löytöihimme 🙂

Papun legginsit on meille uusi tuttavuus ja pitkään arvoin kokojen välillä, mutta olen iloinen lopullisesta valinnastani. Nämä ovat juuri nyt sopivat kokoiset ja todennäköisesti menevät nyt kesällä, ellei iske kamalaa kasvuspurttia! Näissä minuun tietenkin vetosi ennen kaikkea tuo väri – tuo keltainen on vain niin kaunis. Ja nuo polvipaikat tuovat niihin vähän jotain. Jos jotain negatiivista, niin näistä näkyy läpi. Minua ei haittaa, vaikka vaippa vähän läpi näkyykin, mutta joitakin se voi häiritä.

Jos Leolta kysytään, niin ehdoton suosikki on tämä Molon “kissa”-paita. Minäkin pidän tästä kovasti, mutta Leo pitää tuplasti enemmän. Tämä oli ainoa, jonka hän olisi halunnut jättää päällensä ja jota hän kovasti osoitteli, kun kaivoin paketista esiin 🙂 Ja tämä on niitä harvoja paitoja, jotka laitetaan enemmän kuin mielellään päälle ja aina nähdessään hän on valmis pukeutumaan/vaihtamaan paitaa. Saman kuosin haalaria olen monesti katsonut, mutta aina se on saanut jäädä kauppaan. Nyt kompromissina kesälle sitten toppi. Tämä on hiukan isoa kokoa, mutta käytettävissä ja kesällä varmaankin juuri eikä melkein.

Vimman lettitoppi. Arvoin tätä tilatessa 90cm ja 100cm välillä ja tein väärän valinnan. Nimittäin tuo koko 100cm on jumalattoman iso tälle lapselle! Roikkuu etupuolelta todella ikävän näköisesti. Joten tämä toppi joutui kaappiin odottelemaan vielä pientä kasvua. Toivon, että kesällä tämä olisi jo käytettävissä, koska muuten tästä tulee syksyllä vain aluspaita.. Ja onhan se vähän tylsää, jos nämä ihanat letit joutuvat vain toisen paidan alle piiloon.

Vimman t-paita on ehtinyt eniten käyttöön, koska se oli ensimmäinen tilaukseni näistä 🙂 Ja onhan se vain kiva sekä ihana!

Sitten se ARVONTA! Tenavalinnan kanssa sovimme, että järjestän arvonnan täällä blogini puolella ja palkintona on heidän palkinnoksi antamansa Vimman punaposki -legginsit! Voittaja saa valita koon 80-150cm väliltä.

Sitten ohjeet osallistuaksesi arvontaan:
1. Kirjoita kommenttiin sähköposti-osoitteesi, jotta arpaonnen suosiessa sinuun saadaan yhteys (HUOM! Kommentti näkyy vasta, kun olen sen hyväksynyt, joten ei näy heti julkaistua mutta ilmestyy kyllä 🙂 )
2. Saat yhden arvan liittymällä blogini lukijaksi täällä bloggerissa
3. Saat toisen arvan tykkäämällä FB-sivustani tai seuraamalla minua Instagramissa
4. Ilmoitathan kommentissa, monellako arvalla osallistut
5. ONNEA ARVONTAAN!

Arvonta päättyy LA 3.6. klo 22.00. Ja seuraavana päivänä julistetaan arvonnan voittaja 🙂

Kommentit (56)
  1. Yhdellä mukana. Pikku Prinsessa ihastuisi noihin. mummolta@gmail.com

  2. Osallistun yhdellä arvalla 🙂
    S-posti: veerasuomi2@gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *