Talvi, saa tulla – valmiina ollaan!

Mistä talvihaalari taaperolle, jolla on selkä suhteessa raajoihin pitkä? Siinä kysymys, johon olen hakenut vastausta tässä syksyn mittaan. Leolla kun selkä on suhteessa pitkä ja raajoistakin sitten vielä kädet suhteessa jalkoihin lyhyemmät. 
Reiman puvut sai unohtaa. Niihin olisi tarvittu toiset kädet jatkoksi, jotta sieltä saisi kädet hihasta ulos. Reiman välikausipuku on mennyt, kun siinä saa hihat käärittyä jne, mutta eihän se talvihaalarissa oikein tahdo onnistua. Joten reiman outletissa käyminen vahvisti, että Reimaa meille ei tullut.
Myöskään Jesper Juniorista ei löytynyt näille mittasuhteille mitään. Eikä Stadiumista. 

Eilen kävimme sitten Ozbabyssa, joka jälleen myi meille sen, mitä tarvitsimme. Siellä on ihana käydä, koska siellä on oikeasti asiakaspalvelijoita töissä. Aina toivotetaan tervetulleeksi ja aina saa apua sitä tarvitessaan 🙂 TYKKÄÄN ja voin vain SUOSITELLA.

Ja mikä haalari sieltä sitten kotiutui? Ticketin haalariin me päädyimme. Oikeastaan vaihtoehtoja ei kamalasti ollut, koska tämä oli ainoa, jossa selässä riitti pituus ja raajat eivät huku puvun syövereihin. Hihoissa on nepparit, joilla saa pienennettyä hiha-aukkoa ja se lienee se ratkaisevin osa meidän pojan kohdalla. Kuosi ei ole ehkä 100% lempparini, mutta nyt voitti käytännöllisyys – tämä on oikean kokoinen puku lapselleni ja lapseni pystyy tämä päällä touhuamaan. Kuosi tulkoon toisena. Ja ei tämä yhtään hullumpi ole 🙂 Koko on peräti 92cm, koska 86cm olisi varmastikin jäänyt pieneksi talven aikana. Onpa meillä jo iso poika! (Ostimme myös Stonzeihin lämpövuoren, talvi saa tulla, lapseni tarkenee!)

Mallini ei oikein ollut yhteistyökykyinen, kun yritimme pukua kuvailla päällä. Pojassa alkaa olla jo vauhtia sen verran paljon, ettei kamera pysy enää perässä!
Talveksi löytyy myös H&M takki. Kokoa 92cm sekin, mutta ei se nyt edes niin suuren suuri ole, kuin kuvittelin. Mutta ihana, kun tuo poika on jo ulkonakin oppinut kulkemaan ja tutkimaan ympäristöä kävelyn myötä 🙂


Mutta poikani on valmis lähestyvään talveen! Tämä äiti ei ole valmis talveen, mutta.. Ehkä sitä itselleenkin jotain täytyy ostaa, jotta tarkenee talven 🙂 Pojan vaatetuksen puolesta kuitenkin olemme valmiina vastaanottamaan talven, kun se sieltä päättää tulla!
Kommentit (2)
  1. ihania vaatteita <3

  2. Kiitos 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *