Taapero ja joka sään vaatteet

Meillä on ulkovaatteita kamala määrä, mutta kaikki ne todennäköisesti jälleen pääsee käyttöön enemmän tai vähemmän. Niin hullulle kuin se kuulostaakin ja jopa itsestä toisinaan tuntuu. Tässä postauksessa otetaan kurkkaus meidän ulkovaatteisiin, joissa on ominaisuuksia ja jotka on tarkoitettu kunnon ulkoiluun. Minulle ulkovaatteet on tärkeä juttu; tahdon, että lapseni on hyvä ja mukava ulkoilla vaatteissaan. Ulkovaatteisiin meillä tullaan jatkossakin panostamaan – sisävaatteet voivat olla perus H&M ja Lindex, mutta ulkovaatteissa määrittää niiden ominaisuudet (ja väri :’D ) ennen kaikkea.

Tulen erikseen vielä kirjoittelemaan toisen postauksen Leon muista “ulkovaatteista”- takkeja, jumpsuiteja ja mitä näitä nyt on.. 🙂

POPin kuoripuku fleecellä


Aloitetaan tästä minun ehdottomasta suosikistani. Toistaiseksi en ole parempaa pukua löytänyt. Tällä haalarilla on uitu lätäkössä, kontattu asfaltilla, möyritty mudassa ja vaikka niin mitä. Ainoat jäljet tästä kaikesta on pienet jäljet polvissa. Tämä on kestänyt lätäkössä uimisen päästämättä vettä sisään, taaperomme on ollut helppo liikkua tässä viime syksystä alkaen ja edelleen se sujuu vaivattomasti ja mudatkin lähtee toisinaan pelkällä pyyhkäisyllä kun tekee sen heti kotiin tultua.. Tätä on meillä käytetty kiistatta eniten; syksyllä, osa talvea ja nyt keväällä. Valikoituu monesti päälle, koska tiedän tämän kestävän kaiken ja pitävän samalla lapseni sopivan lämpimänä. Ja onhan tämä helppo puettava, kun sisällä on valmiina fleece näillä keleillä ja sään lämmetessä sen voi ottaa poiskin. 

Kappahlin Kax-malliston vk-puku


Tämä haalari kotiutui meille pitkälti värinsä takia. Vielä tämän on hiukan isokin, mutta jo käytettävissä, kun laittaa fleecehaalarin alle. Vielä tämä ei ole ehtinyt, kuin kahdesti päälle. Toisella kerroista tehtiin pikainen ojassa kastautuminen ja siitä tämä puku ainakin selvisi ongelmitta, joten ihan huonot ominaisuudet eivät liene tässäkään puvussa siis! Mutta väri on luonnossa aivan ihana, joten tätä käytetään, kun kaivataan piristystä päivään!

ReimaTec

Voitte arvata onko tämänkin puvun meille eksymisen yhtenä syynä
ehkäpä aivan ihanat värit. Tämän värejä rakastan ja tämä meiltä löytyy,
vaikka Reiman puku ei välttämättä ole meille aivan optimaalinen
mittasuhteiltaan (siinä tämä on tosin yllättänyt todella, tässä hihat ja
lahkeet eivät olekaan niin pitkät!). ReimaTec on ominaisuuksiltaan hyvä
ja onhan Reima merkkinä iso, tunnettu ja kestävä. Ja tämän puhdistaminen oli myös ihanan helppoa 🙂

Name It softshell

Tämä haalari on tarkoituksella ostettu kokoa isompana, joten tässä on varaa vielä kasvaa. Tätä ei olekaan vielä varsinaisesti suunniteltu käyttöön nyt keväällä, vaan mahdollisesti ensi syksynä vasta (paitsi jos otetaan kevät-spurtti pituudessa). Name It:in softshell on yksi meidän luottopukujamme; siinä on hyvät ominaisuudet, se tuntuu kivalle ja näyttääkin vielä kaiken hyvän päälle kivalle 🙂 Pakko kuitenkin todeta, että hyvin tuo taapero tämäkin puku päällä jo kulki, vaikka kasvunvaraa löytyykin!

Kengät ja välikerrastot

Meillä on yksi fleecehalaari, jota käytämme tarvittaessa, lähinnä se on tuon Reiman ja Kappahlin haalarin alle kiva vielä näillä keleillä, mutta kohta tuskin enää tarvitaan minkään kanssa. Keltaiset kurahousut löytyy kotoa (toiset päiväkodissa), mutta ne ovat todella vähällä käytöllä, koska oikeastaan mikään haalarimme ei niitä tarvitse ominaisuuksiensa johdosta kaveriksi – välillä pidämme, jotta saa huuhdella vain kurahousut eikä tarvitse haalaria pestä. Kumisaappaat on Crocsin ihanat, kevyet keltaiset kumisaappaat (toiset eri värissä päiväkodissa) – näissä taaperomme on niin helppo viilettä menemään. Sitten löytyy waterproof kengät ja Adidaksen tennarit, joita pääasiassa pidämme, kun ulos lähdetään touhuamaan. Sen lisäksi löytyy yhdet tähän säähän sopivat softshell-välikausihanskat ja vuorettomat (kuvasta puuttuvat) Molon rainbow-hanskat 🙂

Pipotkin pääsee seuraavaan postaukseen; niitä käytetään kaikkia sekaisin kunnon menossa ja kaupoilla 🙂

Mitä teidän taaperon/isomman lapsen naulakosta löytyy ulkoilua
varten?  
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *