Suomi 100v ja lunta!

Paljon Onnea 100v Suomelle! 
Meilläkin vihdoin saatiin edes hiukan lunta ja taapero onneksi osaa siitä hiukastakin ottaa kaiken ilon irti! Ehkä se tuli 100-vuotiaan Suomen kunniaksi maahan, ota ja tiedä. 
”Lunta, lunta, lunta!” toisteli pieni taapero, kun kävelimme leikkipuistolle, leikimme hetken ja kävelimme takaisin. Lumi oli ihmeellistä, ihanaa, kummallista ja hämmästyttävää tuon pienen ihmisen mielestä. Valitettavasti pulkka on verkkovarastossa ja avaimet hukassa. Vaihteeksi. Joten täytyi tyytyä vain kävelemään ja leikkimään puistossa, vaikka Leo kovasti pulkkaa olisi kaivannutkin omien sanojensa mukaan.
Päälle sai vihdoin vetästä uuden Name It -talvihaalarin. Jes, ei jäänyt käyttämättömäksi! Pakko sanoa, että itse tykkään Name Itin haalareista; softshelleistä sekä talvihaalareista 🙂 Hyvin tarkeni haalarissa noissa parissa miinusasteessa ja liikkuminen tässä haalarissa oli helppoa. Päähän valikoitui Blaa!:n merinopipo; ei meidän paksuin pipo, mutta juuri sopiva tälle säälle!  
Leon vanha talvitakki alkoi olla kovin pieni jo ja sitten eräs kyseli WA:ssa, että tahtooko joku ostaa heidän vanhan hyväkuntoisen takin. Ja niin meille kotiutui älyttömän järkevään hintaan tällainen ihanuus kauppareissuille ja muille 🙂  Tässä siis meidän siistimpi takki talviseen ja kylmempään menoon, kun vk-takeilla ei tahdo tarjeta edes kauppareissuja eikä aamun tarhaan menoja.

Tänään syötiin brunssi, itsenäisyyspäivän kunniaksi. Leo pääsi elämänsä ensimmäistä kertaa auttamaan keittiöön; hän sai paistaa omia nakkejaan. Ja se ilon määrä, kun hän sai paistaa omat nakkinsa! Toinen oli aivan innoissaan ja ylpeänä, kun paistoi aivan itse nakkinsa <3 
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *