Ruokaa kodin ulkopuolella

Olemme aikamme puhuneet, kuinka mukavaa olisi mennä jonnekin syömään. Eilen sitten keräsimme rohkeutemme ja lähdimme Raxiin syömään. Helppo ja kevyt startti moiselle taas, koska Raxissa on mm. mikro vapaassa käytössä 🙂 On se jotenkin stressaavaa lähteä paikkaan, jossa; syödään, on paljon ihmisiä, ei mitään syötävää omalle taaperolle jne.. 
Omat eväät kuitenkin maistui tälle pikku-ihmiselle paremmin, kuin hyvin 🙂 Paristi yritti kurotella minun tai isänsä lautaselle, mutta muuten kelpuutti omat ruokansa. NamNam, vain kuului kun Leo pisteli suuhun possua ja pastaa. Puhumattakaan, kun poika pääsi jälkkäriinsä; mangososetta ja maissirinkuloita. 
Ja kyllähän Raxissa kelpaa itsekin syödä. Salaattia ja pizzaa, voiko muuta kaivata? Ainiin, ei tarvinnut itse tehdä mitään – senku haki valmiista pöydästä valmista ruokaa! 

Varsin kivuttomasti sujui muualla kuin kotona syöminen, joten eiköhän me jatkossakin uskalluta muualle syömään 🙂 Toki täytyy aina soitella etukäteen, että onko lämmitys mahdollisuutta tuo taaperon omalle ruoalle, mutta muuten tuskin on ongelmaa. Huippua!
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *