Päivä meidän kanssa

Mammalandian syyskuun yhteistyö-postauksen aiheena on ”päivä meidän kanssa” ja itse päätin päästää teidät kurkistamaan meidän kuukauden viimeiseen lauantaihin. Muiden Mammalandian bloggaajien kuukausi-postauksia voit kurkata Täältä.

Klo 4.30 meillä heräiltiin uuteen päivään. Olin rohkea ja vein illalla taaperon ilman vaippaa nukkumaan; aamulla herättiin kuivalla vaipalla! Aamu kuitenkin alkoi kohtuuttoman aikaisin ja sen vuoksi se aloitettiin Ryhmä Hau DVDtä katsellen. Klo 6.30 kävimme pienille aamu-päiväunille, jotta jaksaisimme kunnolla käynnistyä tähän päivään.

Klo 9.15 lähdimme ostamaan Gugguun ihanan pipon, jonka bongasin viikolla FB:n paikallis-kirppiksen kautta. Pipon haettuamme suuntasimme Impivaaran uimahalliin pulikoimaan. Leo oli aivan innoissaan päästessään uimaan ja vieläpä Ryhmä Hau -uimarenkaan kanssa, jonka oli saanut syntymäpäiväksi. Uidessamme tajusin, että siellä täytyisi yrittää käydä useammin; a) se on hauskaa ja b) uimataito on tärkeä.

Klo 11.30 duploilla linnan rakentelua, kun odoteltiin ruoan valmistumista. Tällä hetkellä yksi suurimpia intohimoja on linnojen rakentelu duploista; kotona sekä päiväkodissa! Ruokana oli tavalliseen tapaan hirssiä sekä possun suikaletta kaurakermalla ja lasissa tilkka kauramaitoa.

Klo 12.15 pieni taapero oli unten mailla pehmoeläimiensä kanssa. Minä päätin käyttää ajan hyväksi ja sorruin tilaamaan Leolle keväälle takin, kun sattui olemaan -20%. Meille pitäisi olla tulossa musta Pico ensi viikolla, en malta odottaa! Materialismionnellisuus. Samalla -20% alennuksella meille on tulossa myös yhdet Papun polvipaikat. Kyllä, kalliiksi tulee viikonloppujen päiväunet! Shoppailtuani rahani kävin itsekin pienille päiväunille.

Päiväunilta heräiltyä, vessassa käytyä ja linnaa rakennettuamme suuntasimme Skanssiin hiukan ostoksille. Tässä kohti kello oli ehkäpä 15.15.

Klo 16.30 Ahkerasta shoppailusta iski myös nälkä, joten suuntasimme Raxiin syömään. Leolle olimme pakanneet omat eväät mukaan ja syömiset sujuivat oikein mukavasti. Annoskateudet ja muut kun on voitettu pienen taaperomme osalta, niin oikeasti ravintolassa ja muualla syöminen on mukavaa 🙂

Lindexiltä kotiutimme kolmet kalsarit; josko olisi aika oppia hiljalleen päiväkuivaksi. Kappahlilta kävin hakemassa mustan sekä valkoisen basic-paidan sekä yhdet collarit, kun siellä oli jälleen osta kolme, maksa kaksi –tarjous näistä tuotteista. BR:ltä haimme uuden palapelin sekä pikkuauton Leolle, kun hänellä oli sinne lahjakortti. Prismasta kävimme hakemassa karitsaa Leolle sekä irtokarkkeja äidille.

Nyt klo 18.30 katselemme taaperoisen kanssa Ryhmä Hauta, rakentelemme palapeliä ja sen jälkeen uppoudumme hetkeksi satujen maailmaan. Sitten vaihdetaan yöpuku päälle, syödään iltapalat, käydään hammaspesulla ja pissalla. Sen jälkeen mennään sänkyyn, protestoidaan tovi nukkumista ja toivon mukaan klo 20 kuuluu levollista tuhinaa taaperon sängystä.

Sellainen päivä tänään; monenlaista tapahtumaa ja touhua siihen jälleen mahtuikin! Mitäs pidit tällaisesta postauksesta? 🙂

Kommentit (10)
 1. marja liljeström
  1.10.2017, 09:58

  Onpa teillä ollut melkoinen päivä. Kauhean aikaisin sinä joudut heräämään.

  1. Elina //Vauhtihirmun elämää
   8.10.2017, 07:14

   Heh, välillä ne aamut alkaa aikaisin. Ei mahda mitään :9

 2. Nelli / Kochanie
  1.10.2017, 14:35

  Olipa teillä kyllä aikainen herätys! x_x Mun mielestä hauskoja nämä postaukset, kiva aina välillä kurkata millaista arkea muilla on 🙂

  1. Elina //Vauhtihirmun elämää
   8.10.2017, 07:14

   Kiitos 🙂 Itsekin kyllä tykkään muiden vastaavista postauksista aina!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *