OSAAVA NAINEN JA TERVE OLO -MESSUT

Olen nostanut jaksamista ja oman ajan tärkeyttä hiljalleen esille; kertonut omia kokemuksia ja jakanut omaa tarinaa väsymyksestä. Olen myös ymmärtänyt uudella tavalla oman ajan tarpeellisuuden; vaikka kuinka olisi äiti ja vaikka kuinka lapsi tarvitsee, niin silti on ok ottaa omia hetkiä. VIime aikoina olen ottanut paljon näitä omia hetkiä; kesällä olin viikonlopun laivalla, muutama viikko sitten Seinäjoella ja tänään Turun messukeskuksessa Osaava nainen ja Terve olo -messut.

OSAAVA NAINEN JA TERVE OLO -MESSUT

”Upeat ja monipuoliset Osaava Nainen -messut kokoavat messukeskukseeen 25.–27.10.2019 laajan kirjon naisten hyvinvointiin ja vapaa-aikaan liittyviä ideoita, palveluja ja uutuuksia. Messuilla on mukana noin 160 yritystä esittelemässä tuotteitaan ja palveluitaan.” – kertoo Turun Messukeskuksen omat sivut näistä messuista. Itselläni ei oikeastaan ihan kamalasti ollut odotuksia alunperin näiltä messuilta, koska en ole kertaakaan aiemmin ollut; lähinnä ajatus siitä, jos löytäisi jotakin mielenkiintoista ja uutta, saisi ajattelemisen aihetta tai vähintään pääsisi nauttimaan parista jooga-tunnista. Ja kyllähän täältä kaikenlaista mielenkiintoista on tullutkin vastaan! Nyt esittelen teille oman top-3, joka messuilla tuli vastaan.

Wanha kanala

Wanhalta kanalalta löytyy aivan ihania leivontaseoksia. Pakko sanoa, että näistä leivotut mm. piparkakut sekä saaristolaisleipä upposi itselle ihan täysin. Olen joskus ennenkin Wanha Kanalaan törmännyt, mutta silloin se ei ole tehnyt näin kovaa vaikutsta. Itselle kotiutui heidän myyntipisteeltään mm. gluteenittomien piparkakkujen -jauhoseos, jolla leivotaan siskollenikin sopivat piparkakut taas jouluksi. Pakko sanoa, että kokenemattomana gluteeniton-ton-ton -leipurina tällaiset jauhoseokset ovat tervetulleita. Näitä alkaa olla muutamallakin merkillä ja itse tykkään. Näistä on helppo sitten leipoa mm. siskolleni sopivaa eikä tarvitse ostaa kymmentä pussia jauhoja ja psylliumeja, joita perheessämme ei ainakaan vielä toistaiseksi kukaan muu käytä.

cof

Leguano

Paljasjalkakengät, Leguano-merkkiset. Tarvitseeko enempää edes sanoa? Paljasjalkakengät on ollut paljon esillä viimeaikoina, eikä syyttä. Itse haaveilen kovasti paljasjalkakengistä itselleni sekä Leolle. Pakko sanoa, että tämä kyseinen merkki oli itselle tuntematon ennen messuja, mutta todellakin potentiaalinen vaihtoehto. Josko ensi kesäksi sitten jotkut..

Heillä oli myös Lordos-lautaa, jonka lupailtiin auttavan alaselkäkipuihin. Ja pakko sanoa, että houkutus tämän hankkimiseen olisi myös ollut suuri, kun tuo oma selkä on kiusannut enempi tai vähempi jo muutaman kuukauden. Uskon tämän laudan toimivuuteen, kun miettii asentoa, johon siinä mennään; aivan varmasti rentouttaa selkää ja toisi helpotusta. Mutta ei, jätin ostamatta laudan, koska yksinkertaisesti en kykene sellaista kantamaan koko päivää mukanani. Katsotaan, jos sorrun vielä iltaa kohden lautaan tai kenkiin.. Houkutus olisi kova.

Elämyspuu

Elämyspuu kolahti tämän arjen, jaksamisen, väsymyksen ja kaiken keskellä. Heidän koko pisteensä huokui jonkinlaista rauhaa ja rentoutusta. Tässä on yritys, jonka toimintaan itse tulen perehtymään lisää ja katsomaan löytyisikö sieltä itsellekin jotain.

OSAAVA NAINEN JA TERVE OLO -MESSUT FIILIKSIÄ

Tässä tähän mennessä suurimman vaikutuksen tehnyt top-3. Ihania koruja, vaatteita ja koriste-esineitä täällä on myös ollut monenlaisia. Life luontaistuote kauppa oli tuonut mukanaan mm. erilaisia rautavalmisteita, Allergia, iho & astmaliitto oli kertomassa omaa asiaansa ja sainpa vihdoin aikaiseksi liittyä jäseneksi, Pikkujätti sekä Mehiläinen olivat esittelemässä itseään jne. Eli monenlaista yritystä ja muuta oli esillä kyllä näillä messuilla.

Kovasti harkitsen myös, että pitäisikö se käydä kokeilemassa myös messuravintolaa ja syömässä. Nälkä kun on jostain tainnut tupsahtaa ja heidän menunsa näytti aika herkulliselle, mitä nopeasti kurkkasin.

Oikein mukavat messut ja kyllä kannatti tänne suunnata viettämään mukavaa päivää!

YOGA PLAY 

Seuraavaksi suuntaan Yoga-tunnille tai itseasiassa peräti kahdelle erilaiselle vielä tässä iltapäivän aikana. Näiden messujen yhteydessä on tänä vuonna Yoga Play, jossa oli valittavana hurjan monta erilaista yogatuntia. Itse valitsin tosiaan kaksi. Näitä odotan kovasti! Näistä kokemuksia löytynee Instagramin puolelta, kun sinne asti päästään. Saatan vielä pyörähtää messujenkin puolella, jos tulee sellainen fiilis. Katsotaan. Mutta oikein mukavat messut tuli kierrettyä.

hyvinvointi naisen-terveys pukeutuminen onnellisuus
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *