On I-H-A-N-A-A olla äiti

Minulla on ihana äiti, mutta tänään meinaan lähestyä äitiyttä ja äitienpäivää oman äitiyteni näkökulmasta 🙂 
Minulla on äitiyttä takana vasta 2v 9kk, mutta siihen on mahtunut hurjan paljon. Uuden oppimista; äitinä sekä myös ihmisenä. Paljon uusia taitoja ja asioita, joihin pystyy äitiyden myötä. Tunteita laidasta laitaan; eikö koko äitiys ole yhtä tunteiden vuoristorataa? Tässä jaetaan toisenkin ihmisen tunteet; ollaan iloissa iloitsemassa koko sydämestä ja samalla suremassa vähintään yhtä suuresti lapsen suruja. Iloja, suruja, pelkoja, pelkojen voittoja, hymyjä.. 
Päivääkään en vaihtaisi tästä pois, vaikka älyttömän rankkaa on ollutkin ja olen sen valmis myöntämään. Epävarmuutta, pelkoa, tuskaa, kipua, väsymystä, muilta tullutta arvostelua. Kääntöpuolena on kuitenkin se kaikki ilo, rakkaus, hymyt, naurut ja ilonkiljahdukset! <3 

Tämä pieni ihminen on tuonut elämääni valtavasti valoa ja rakkautta. Opettanut minua olemaan itselleni armollisempi ja samalla opettanut sivuuttamaan muilta tulevaa arvostelua. Tämä samainen pieni ihminen on tehnyt minusta älyttömän vahvan taistelijan, joka on valmis menemään vaikka kiviseinistä läpi tarpeen vaatiessa. Tämä pieni ihminen opettaa minua näkemään maailman hyvänä ja iloisena paikkana, näyttää kuinka pienet asiat voivat olla valtavia ilonlähteitä ja opettaa minut nauramaan myös itselleni. Tämä pieni ihminen on Taistelija, joka opettaa äidilleenkin, että pienistä hyvistä hetkistä on otettava kaikki ilo irti ja nautittava täysin sydämin. Tämä pieni ihminen opettaa päästämään irti peloistaan ja opettaa sanomaan “Minä osaan, minä pystyn”. 

Äitiys on jotain ihanaa, kaunista ja ainutlaatuista. On aivan ihanaa olla tällaisen pienen ihmisen äiti ja saada kokea se suuri rakkaus. Kaiken sen rankkuudenkin keskellä ihan tosissani nautin äitiydestä ja siitä, että saan olla näin upean pienen ihmisen äiti <3 
Hyvää äitienpäivää kaikille <3
Kommentit (12)
 1. Johanna Junttila
  13.5.2018, 12:10

  Tavattiin äsken leikkipuistossa teidän Leo meidän Leon(elokuussa 2v) kanssa. Saatiin Leon isältä tämä blogivinkki ja tulikin luettua monta tekstiä putkeen, -mielenkiintoisia kirjoituksia. Varmasti todella rankkaa moniallergisen kanssa… 🙁 Eikä siihen tosiaan osaa ulkopuolinen kauheasti mitään järkevää sanoa, kuten kirjoitit. Meillä siis maitoallergikko/refluksikko/atoopikko/korvaongelmainen poika jolla nyt selvitellään mahdollista vilja-allergiaa.

  1. Elina //Vauhtihirmun elämää
   26.5.2018, 09:37

   Tsemppiä teille allergioiden ja muiden selvittelyyn <3

 2. Sara Karhusola
  13.5.2018, 16:17

  Hyvää äitienpäivää sinnekkin ❤️

  1. Elina //Vauhtihirmun elämää
   26.5.2018, 09:37

   <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *