No, mitäs lääkärissä?

Lääkärillä käyty torstaina. Ei sieltä ihan liikaa mitään saatu irti, mutta edes jotakin! En minä ihan kamalia osannut odottaakaan tokikaan. Toisaalta olisihan se ollut mukavaa saada jotain elämää mullistavaa. 

Käytiin Myyrmäen PikkuJätissä ja olihan se aika kiva paikka. Mukavaa henkilökuntaa ja lapsille monenlaista tekemistä odotellessa. Ei mikään kovin suuri paikka, mutta hyvin siellä mahtui kaikki odottamaan ja lapset touhuilemaan omiaan 🙂 Leo löysi sieltä kokkaustavaroita, kävi ohjaamassa laivaa ja leikki dinosauruksilla.

Vastaanotolla saimme lähinnä aika päättömiä ideoita seuraavista testattavista – toisaalta miksei joku niistä voisikin sopia! Lähdemme kokeilemaaan mm. vuohenjuustoa, katkarapuja, voita ja oliiveja seuraavaksi 🙂 Mikään todennäköisesti ei sovi, mutta yrittänyttä ei laiteta. Joten kokeiluun jokainen vuorollaan ja toivotaan parasta, jotta saataisiin rasvoja ja sitä kautta nälkää pysymään hallinnassa.

Saimme kokeiluun myös uuden allergialääkkeen, kyljessään kolmio ja todennäköisesti väsyttävällä ominaisuudella varustettuna. Tänä iltana meinaamme ottaa tämän kokeiluun. Minua hiukan kauhistuttaa se, kuinka paljon vahvemmasta allergialääkkeestä on kyse, mutta toisaalta tuolle lapselle soisi jo kunnon yöunia – vaikka sitten lääkkeen oloa helpottavan sekä väsyttävän vaikutuksen turvin. Tämän lisäksi Leolle määrättiin myös kortisoni nenäsuihke, kun vihdoin joku otti kantaa on/off röhinään.

Ja jos muutosta ei ala tapahtumaan, kun 2v tulee täyteen, niin kuulemma kannattaa tosissaan harkita Tampereelle lähtöä suolistolääkärille. Tämän spesialistin kanta hakemaan siihen, että olisiko syytä tähystää tms. Tähystys kuitenkin voisi sulkea paljon pois tai kertoa, jos suolistossa oikeasti onkin jotain vikana. Omalla tavallaan sitä tahtoisi tähän tarttua ja tarkistaa lapsen suoliston kuntoa. Toisaalta taas tähystys vähän pelottaa ajatuksena – se kuitenkin tarkoittaa nukutttamista jne. Mutta vielä on pari kuukautta aikaa ennenkö 2v tulee täyteen ja on syytä alkaa miettimään Tampereen reissua 🙂

Että ei turha reissu, vaikka ei aivan kamalasti mitään saatukaan. Mutta näillä eväin jälleen eteenpäin 🙂

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *