Mies sai töitä! JEEE!

Tänään aamulla mies lähti ensimmäistä päivää uuteen työhön. En ole täällä aikaisemmin aiheesta puhunut, koska en saanut lupaa mieheltä, mutta eilen lupa myönnettiin! Eli mies tosiaan sai kokopäivätyön kiinteistöhuollosta. Tiedättekö, kuinka helpottavaa on, kun toisella on kokoaikatyö ja säännölliset työajat. Toki tuo lisäksi meinaa jatkaa vuokranvälitysfirmankin kautta joitakin hommia, mutta se on toinen juttu se. Joka tapauksessa; miehellä on nyt kokopäivä työ ja sen mukaiset palkkatulot varmasti kuukausittain. Nyt toivotaan, että 4kk koeaika sujuu hyvin – mies viihtyy ja pomo on tyytyväinen, niin saisi ilmeisesti vakituisen sopparin. 
Aamu aloitettiin koko perheen yhteiselle aamupalalla. Leo istui syöttötuolissa ja ihmetteli, kun muut söivät, mutta kuitenkin.. Hapankorppua ja kaakaota, niin jo jaksaa päivän! Ei, mies on erittäin huono heräämään aamulla ja hänet suunnilleen joutuu kiskomaan sängystä ylos jos mielii ehtiä sanomaan enemmän kuin ”hei hei” jo oven käydessä.. Joten tänään Leon kanssa kiskoimme hänet ylös ja istutimme aamupala pöytään 🙂

Leo halasi isäänsä surkeana ja jäi hiukan itkemäänkin isän lähtiessä. Selkeästi poika vähän ehkä ikävöi tällä hetkellä isäänsä, koska aika vähän on päässyt viettämään aikaa hänen kanssaan. Onneksi tuo poika kuitenkin suostui tyytyväisenä alkaa touhottamaan pian oven sulkeuduttua.

Leon nukuttua päiväunet otimme suunnaksi Heidekenin, perhekahvilan. Tai, no maanantaisin se on vauvakahvila eli kaikille alle 1,5-vuotiaille lapsille. Leo viihtyy siellä ja liian kauan olemme olleet käymättä.. Tänään kuitenkin otin itseäni niskasta kiinni ja lähdimme tapaamaan muita vauvoja sekä taaperoita. Ja hauskaahan tuolla pojalla oli!

 Uni tuli heti, kun Heidekeniltä pääsimme rattaille ja poika 
oli saatu kyytiin. Aika rankkaa ilmeisesti!
Kylmenevä syysilma on saanut päivittämään näitä vaatevarastoja. Enää ei sillä ohuimmalla pipolla pärjää, puhumattakaan ilman hanskoja kulkemisesta! Näistä käsineet joudun käydä joku päivä vaihtamassa, koska ne ovat auttamatta liian pienet tuolle pojalle. Kaiken muun ostamisessa onnistuin. Noihin kenkiin rakastuin! Ja H&M -tyyliin ne ovat jälleen sellaiset, joilla Leo osaa kävellä toisin kuin muilla kengillä. Omituista!
Kommentit (2)
  1. AI säkin bloggaat ��Kiva blogi sulla ��Pitää perehtyä

    1. Tervetuloa kurkkimaan 🙂 Mäkin kävin sun blogias kurkkiin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *